La finalul meciului de pe Old Trafford, câștigat de United cu 4-1, Ole Gunnar Solskjaer a oferit primele detalii despre starea lui McTominay:
"Scott are o problemă la ligamentele genunchiului. Încă nu știm cât de gravă este accidentarea, vom afla mâine după un control amănunțit. A vrut să ajute echipa în continuare și a jucat până la pauză, deși se vedea clar că genunchiul îl deranjează. Sper să nu fie ceva grav. Cel mai probabil nu va juca în meciul de sâmbătă, cu Burnley.", a declarat Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2019/12/26/2742740.jpg
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
19/09/2021 LA 05:49
Manchester United s-a impus cu 4-1 în etapa 19 din Premier League, împotriva celor de la Newcastle. Oaspeții au început mai bine partida și au deschis scorul pe Old Trafford, prin puștiul Matthew Longstaff. Formația lui Solskjaer și-a revenit rapid, iar la pauză tabela arăta 3-1 în favoarea "diavolilor roșii", după golurile reușite de Martial, Greenwood și Rashford. Martial a mai punctat o dată în repriza secundă și a stabilit scorul final.
Manchester United se află pe locul 7 în Premier League, la numai 4 puncte în spatele zonei care asigură prezența în Champions League. Următorul meci al trupei de pe Old Trafford va fi sâmbătă, pe terenul lui Burnley.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40