Manchester United i-a plătit lui Ajax 40 de milioane de € pentru Donny Van de Beek, dar până acum olandezul nu și-a justificat investiția. Nici nu a avut prea multe șanse să o facă, pentru că a jucat extrem de puțin în acest debut de sezon, iar foarte mulți specialiști din fotbalul britanic consideră că United s-a păcălit. În plus, legendarul Marco Van Basten este de părere că jucătorul a greșit când a semnat cu United.
Ole Gunar Solskjaer i-a luat apărarea elevului său, spunând că acesta are nevoie de timp pentru a se acomoda: "Când un jucător vine la o echipă nouă, într-un campionat nou, are nevoie de o perioadă de adaptare. Când joacă (Van de Beek), o face foarte bine, iar asta spune multe despre calitatea din echipa noastră. Nu este neapărat nevoie să îl folosim în fiecare meci, avem și alți jucători foarte buni."
În același timp, Solskjaer este convins că mijlocașul olandez va avea un rol important la United în acest sezon și le transmite celor care critică transferul acestuia să nu se pripească când vorbesc despre el: "Donny va juca un rol foarte important în acest sezon. Știu că la televizor nu ai mult timp la dispoziție și trebuie să-ți spui punctul de vedere foarte repede, dar comentatorii trebuie să știe că nu e nevoie să fii titular în primele 3 meciuri pentru a fi un membru important al echipei."
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
ACUM 11 ORE

Solskjaer: "Și eu am început multe meciuri ca rezervă"

Antrenorul norvegian s-a dat chiar pe sine exemplu atunci când a vorbit despre situația lui Van de Beek. Pe când juca la United, Solskjaer și-a creat o reputație din a fi un jucător care ajută foarte mult echipa intrând pe parcursul meciului.
"Aș fi fost foarte dezamăgit dacă unii coechipieri ar fi spus că nu sunt important la United. Și eu am început multe meciuri ca rezervă. Donny va fi foarte important pentru noi, nu vă faceți griji pentru asta.", a adăugat Solskjaer.
Van de Beek nu a jucat niciun meci ca titular în Premier League în acest sezon, adunând doar 59 de minute în cele 4 etape în care a intrat pe parcurs, în meciul cu Chelsea rămânând pe bancă pe toată durata partidei. De asemenea, olandezul a fost introdus în prelungiri în meciul din Champions League cu PSG. El a jucat totuși titular în cele 2 meciuri din Cupa Ligii, dar aceea este o competiție în care marile cluburi din Anglia folosesc mai mult rezervele, mai ales în fazele incipiente.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
IERI LA 14:52
Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
05/12/2022 LA 17:28