Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer, nesigur de șansele ca Rashford să joace cu Liverpool. Cine mai lipsește de la United

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/01/2020 la 12:40 GMT+2

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a oferit informații privind situația accidentaților înaintea derby-ului cu Liverpool, transmis în direct de Eurosport, duminică de la 18:30.

ole

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford a fost nevoit să iasă de pe teren accidentat în timpul victoriei de miercuri cu Wolves din Cupa Angliei, la doar 16 minute după ce a intrat pe teren iar Solskjaer a recunoscut că ar putea să nu fie apt pentru meciul cu Liverpool.
”Nu pot să vă spun acum. După cum am spus și cu Harry (Maguire) acum câteva săptămâni, bineînțeles că îi vom acorda tot timpul necesar”, a declarat norvegianul.
Marcus Rashford of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Brighton & Hove Albion at Old Trafford on November 10, 2019 in Manchester, United Kingdom.
”Vom face noi verificări astăzi. Ieri a fost o zi doar pentru recuperare și tratament. Cred că, probabil, nu va juca, dar mai sunt 48 de ore și vom vedea, a adăugat el.
Paul Pogba is also out of contention, having undergone surgery on an ankle injury at the start of the month, while Axel Tuanzebe is on the road to recovery after a month out.
Rashford a deschis scorul în turul de pe Old Trafford, meci încheiat la egalitate 1-1, singura partidă în care Liverpool nu a învins în acest sezon. Alți doi jucători - Marcos Rojo și Scott McTominay - lipsesc în continuare.
Luke Shaw rămâne și el sub semnul întrebării iar Eric Bailly își continuă recuperarea, fiind șanse mici să fie pregătit la timp.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo