Marcus Rashford a fost nevoit să iasă de pe teren accidentat în timpul victoriei de miercuri cu Wolves din Cupa Angliei, la doar 16 minute după ce a intrat pe teren iar Solskjaer a recunoscut că ar putea să nu fie apt pentru meciul cu Liverpool.
”Nu pot să vă spun acum. După cum am spus și cu Harry (Maguire) acum câteva săptămâni, bineînțeles că îi vom acorda tot timpul necesar”, a declarat norvegianul.
https://i.eurosport.com/2019/11/18/2719397.jpg
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
IERI LA 11:20
”Vom face noi verificări astăzi. Ieri a fost o zi doar pentru recuperare și tratament. Cred că, probabil, nu va juca, dar mai sunt 48 de ore și vom vedea, a adăugat el.
Paul Pogba is also out of contention, having undergone surgery on an ankle injury at the start of the month, while Axel Tuanzebe is on the road to recovery after a month out.
Rashford a deschis scorul în turul de pe Old Trafford, meci încheiat la egalitate 1-1, singura partidă în care Liverpool nu a învins în acest sezon. Alți doi jucători - Marcos Rojo și Scott McTominay - lipsesc în continuare.
Luke Shaw rămâne și el sub semnul întrebării iar Eric Bailly își continuă recuperarea, fiind șanse mici să fie pregătit la timp.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21