Ole Gunnar Solskjaer a lansat un apel către proprii jucători să îi intimideze cu un joc fizic pe cei de la Manchester City la derby-ul de sâmbătă. Meciul vine într-un moment bun pentru United, după victoria cu 2-1 în fața celor de la Tottenham.
Fotbalul s-a schimbat destul de mult. Pe atunci putea să aibă loc tackling-uri serioase, acum totul este analizat, este un joc mult mai tehnic, tactic decât unul fizic și mental. Un derby ar trebui să se joace ca un derby, nu jucăm baschet și suntem pregătiți dacă asta se va întâmpla

Ironia lui Solskjaer

Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 6 ORE
Antrenorul celor de la Manchester United nu s-a putut abține și și-a ironizat rivala locală. El a făcut referire la faptul că Manchester City a fost mulți ani în Championship. Solskjaer a ajuns la United în 1996 iar Manchester City a revenit în prima ligă abia în 2000.
Măcar acum jucăm în fiecare an! A durat ani de zile până când am putut să joc un derby al orașului Manchester! Desigur, s-au schimbat lucrurile acum. Manchester City este o echipă mult mai bună decât era când eu jucam

Derby-ul orașului Manchester dintre City și United va avea loc sâmbătă de la ora 19.30. Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49