Fundașul de doar 19 ani, Brandon Williams avea contract cu Manchester United până în 2022, dar clubul a anunțat astăzi printr-o postare pe Twitter că acest acord a fost prelungit până în 2024.
https://i.eurosport.com/2020/01/17/2755185.jpg

Solskjaer îl apreciază foarte mult pe Williams

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
William a debutat la United în acest sezon, iar managerul Ole Gunar Solskjaer a fost foarte mulțumit de evoluțiile sale. Fundașul a prins 17 prezențe în Premier League și a fost un jucător de bază în FA Cup și în Europa League.
Evoluțiile sale i-au convins pe oficialii de pe Old Traford să-i ofere un nou contract, care îl ține legat de club până în vara anului 2024, United având opțiunea unei prelungiri pentru încă un sezon.
Jucătorul crescut de Manchester United s-a declarat foarte încântat de această mișcare: "Semnarea acestui contract este un motiv de mândrie pentru mine și familia mea. Sunt la Manchester United de când aveam 7 ani și a fost un vis pentru mine să apăr culorile primei echipe".
"Am învățat multe pe tot parcursul sezonului de la manager, de la întreg staff-ul său și de la colegii mei și vreau să le răsplătesc încrederea pe care mi-au dat-o cu toții. Știu că toți cei din club muncesc foarte mult zilnic pentru a avea succes în anii următori și sunt foarte încântat să fac parte din asta.", a mai declarat Williams pentru site-ul ofical al clubului.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40