Fundașul de doar 19 ani, Brandon Williams avea contract cu Manchester United până în 2022, dar clubul a anunțat astăzi printr-o postare pe Twitter că acest acord a fost prelungit până în 2024.
https://i.eurosport.com/2020/01/17/2755185.jpg

Solskjaer îl apreciază foarte mult pe Williams

Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM O ORĂ
William a debutat la United în acest sezon, iar managerul Ole Gunar Solskjaer a fost foarte mulțumit de evoluțiile sale. Fundașul a prins 17 prezențe în Premier League și a fost un jucător de bază în FA Cup și în Europa League.
Evoluțiile sale i-au convins pe oficialii de pe Old Traford să-i ofere un nou contract, care îl ține legat de club până în vara anului 2024, United având opțiunea unei prelungiri pentru încă un sezon.
Jucătorul crescut de Manchester United s-a declarat foarte încântat de această mișcare: "Semnarea acestui contract este un motiv de mândrie pentru mine și familia mea. Sunt la Manchester United de când aveam 7 ani și a fost un vis pentru mine să apăr culorile primei echipe".
"Am învățat multe pe tot parcursul sezonului de la manager, de la întreg staff-ul său și de la colegii mei și vreau să le răsplătesc încrederea pe care mi-au dat-o cu toții. Știu că toți cei din club muncesc foarte mult zilnic pentru a avea succes în anii următori și sunt foarte încântat să fac parte din asta.", a mai declarat Williams pentru site-ul ofical al clubului.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 20 ORE
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM O ZI