Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, va sta o perioadă lungă pe margine după ce s-a accidentat în meciul din Cupa Angliei cu Wolves.
Fostul atacant al lui Arsenal, Ian Wright, a declarat că Solskjaer ”s-a gândit la el înainte să se gândească la jucător” când l-a introdus pe teren pe Rashford în meciul cu Wolves de pe Old Trafford.
Comentariul lui Wright vine după ce au apărut informații conform cărora Rashford era accidentat deja înainte de meci și și-a înrăutățit situația în cele 16 minute petrecute pe teren.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 13 MINUTE
Acest lucru a fost negat de Ole Gunnar Solskjaer iar norvegianul insistă că nu ar pune niciodată în pericol sănătatea unui jucător doar pentru a câștiga un meci.
https://i.eurosport.com/2020/01/20/2756984.jpg
Solskjaer a declarat: ”Nu, niciodată nu mă pun pe mine pe primul loc. Mereu pun echipa și clubul înaintea a orice altceva. Marcus a avut un mic disconfort la spate de la meciul cu Burnley. Cu două săptămâni înainte de partida cu Wolves. Am făcut radiografii, l-am monitorizat. Nu era vorba de o accidentare. S-a plâns, da și am avut o discuție cu el cu o zi sau două înainte de meci și i-am spus că îl voi odihni”.
”El a spus că se simte bine. A fost foarte clar că dacă va fi nevoia va putea juca măcar o jumătate de oră pentru că vrem să avansăm în cupă”, a adăugat el.
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2742831.jpg

Solskjaer: ”Rashford va lipsi câteva luni”

Norvegianul a declarat: ”Este clar că Marcus va lipsi pentru câteva luni. Acest lucru va afecta echipa pentru că avem mulți absenți”.
Solskjaer nu a fost clar privind șansele lui Rashford de a juca la Euro 2020: ”Marcus va sta la recuperare oricât va fi nevoie. Nu vom risca nimic. Am cel mai bun staff medical din țară și sunt sigur că atunci când se va întoarce, va fi 100% apt.”
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 19 ORE
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 20 ORE