Manchester United este printre echipele care se gândesc să-i pună gând rău lui Liverpool în sezonul viitor, iar pentru asta știu că au nevoie de întăriri, fapt pentru care Ole Gunnar Solskjaer s-a pus pe treabă. Antrenorul norvegian are de gând să obțină semnătura unor staruri aflate în mare formă, dar și să asigure viitorul clubului de pe Old Trafford, fapt pentru care are nevoie de jucători tineri, de la academie.
În acest moment, nu mai puțin de șase transferuri sunt pregătite de diavolii roșii pentru această vară. Nume mari ca Jadon Sancho și Jack Grealish sunt conectate adesea cu echipa antrenată de Solskjaer, însă din partea lui Man United există interes și pentru viitor. Pentru asta, nu mai puțin de patru jucători tineri vor face pasul către prima echipă a lui United în această vară. Logan Pye i Joe Hugill de la Sunderland au semnat deja o înțelegere cu United, în timp ce portarul Radek Vitek va merge la echipa U18 de la Sigma Olomouc din Republica Cehă.

Solskjaer, revoluție la Manchester United

Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
19/09/2021 LA 05:49
Alți trei jucători au șansa de a ajunge pe Old Trafford în momentul în care pandemia de coronavirus va oferi un context internațional mai blând. Man United a câștigat de asemena cursa pentru Isak Hansen-Aaroens, un puști de 15 ani care promite foarte mult. El va ajunge la United când va împlini 16 ani, în luna august. Solskjaer s-a înțeles de asemenea cu puștii de la Barcelona și Real Madrid, Marc Jurado și Alvaro Fernandez.
În orice caz, Jadon Sancho rămâne marele pariu al "diavolilor", care sunt gata să ofere 110 milioane de euro pentru englez. Deși se părea că trupa de pe Old Trafford a ieșit din cursa pentru atacantul de bandă al lui Dortmund, în condițiile în care nemții au fost extrem de neînduplecați în cerințele avute la negocieri, Ed Woodward e gata să facă o ofertă concretă de nerefuzat.
Oficialii lui United au înțeles că, în ciuda parcursului de excepție al trupei lui Solskjaer în ultima perioadă, ecartul dintre "diavoli" și rivalele Liverpool și City e încă mare. În consecință, se vrea crearea unei formații din tineri de clasă mondială, care să domine fotbalul european pentru următoarea decadă. Martial, Daniel James, Rashford și Greenwood sunt toți încă foarte tineri, dar în acest sezon au arătat că pot alcătui o formație de temut. Jadon Sancho pare piesa lipsă dintr-un puzzle aproape perfect, iar boardul de pe "Teatrul Viselor" e dispus la orice sacrificu pentru a-l aduce pe jucătorul de 20 de ani.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40