Solskjaer a sperat până în ultima clipă că atacantul său va fi apt pentru derby-ul cu Liverpool, însă stafful medical i-a dat o veste teribilă, Rasford urmând să lipsească mai multe meciuri din sezonul curent.
Ian Wright, fostul atacant al lui Arsenal, a vorbit despre decizia lui Solskjaer de a-l forța pe Rashford în meciul cu Wolves din Cupa Angliei, în ciuda problemei sale la spate:
"Solskjaer știa că Rashford se chinuia din cauza accidentării, dar tot l-a folosit în meciul cu Wolves. Din cauza asta, Marcus va lipsi trei luni. Îl înțeleg, Solskajer se află sub o presiune uriașă la United și vrea să aducă echipa înapoi în topul clasamentului. Dar, se pare că s-a gândit mai întâi la el și apoi la situația lui Rashford.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Practic, s-a pus pe el însuși în fața sănătății atacantului. În acest moment, cei mai importanți jucători sunt indisponibili, iar vina își va face apariția cât de curând la ușa lui Solskjaer.", a spus Ian Wright pentru BBC Radio 5 Live.
https://i.eurosport.com/2020/01/20/2756984.jpg

Rashford, accidentare serioasă în meciul cu Wolves

Introdus pe final în confruntarea din FA Cup, cu Wolverhampton, Rashford a fost scos de pe teren 16 minute mai târziu, din cauza unei duble fracturi de stres la spate:
"Rashford se recuperează întotdeauna foarte rapid, așa că să sperăm că îl vom avea pe teren cu Liverpool. E încă devreme să ne pronunțăm, dar să sperăm că va reveni cât mai repede", spunea Solskjaer după confruntarea cu Wolves.
Problemele la spate sunt însă mult mai grave decât se spera inițial, iar Rashford are nevoie de o pauză mai lungă, pentru a nu risca o recidivă. Chiar înainte de confruntarea de pe Anfield, Solskjaer a vorbit la microfonul Sky Sports despre situația atacantului de 22 de ani:
"Din păcate, nu îl așteptăm pe Rashford înapoi foarte curând. Speram să fie vorba de zile până se recuperează, dar e mai degrabă vorba de săptămâni. A jucat mult timp cu dureri, e timpul să îi dăm tot timpul necesar pentru a se recupera total.", a spus Solskjaer, înainte de partida cu Liverpool.
14 goluri în 22 de partide a marcat Rashford în acest sezon de Premier League, pentru United.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford
12/01/2022 LA 09:26
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42