"Deadline Day" s-a încheiat în Europa lunea trecută, dar echipele din Premier League pot încă să facă mutări (până vineri, la ora 17:00), condiția fiind ca acestea să se producă doar cu fotbaliști care evoluează în Regatul Unit, independent de ligă. Astfel, Ole Gunnar Solskjaer a luat decizia de a renunța la jucătorii care nu fac parte din planurile lui.
Mai exact, diavolii roșii plănuiesc să facă o serie de mutări care să le ofere tinerilor jucători blocați pe Old Trafford șansa de a evolua cât mai multe minute. Solskjaer a demonstrat că este oricând dispus să le ofere șanse tinerilor, însă cu mizele care cresc de la meci la meci la Manchester United, tinerii fotbaliști prind tot mai greu prima echipă. Jurnaliștii britanici anunță că fundașul Teden Mengi este foarte aproape să plece de pe Old Trafford în următoarele 24 de ore.

Solskjaer renunță la 5 jucători în următoarele 24 de ore

Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
Fundașul era văzut din ce în ce mai bine la United, însă Solskjaer i-a transmis că nu va evolua atât cât va dori sau chiar va merita. Mengi are o singură apariție în prima echipă a lui Man United, anul trecut, într-un duel cu LASK din Europa League. În aceeași situație se găsesc și Ethan Laird, Tim Fosu-Mensah, Di'Shon Bernard Dylan Levitt și Lee Grant. Acesta din urmă are 37 de ani și este al patrulea portar al echipei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48