Echipa cu cele mai multe titluri din istoria Angliei (20), Manchester United, trece printr-o criză profundă în acest sezon. United este abia pe locul 12 în clasament, cu 9 puncte în 8 etape. Echipa a pierdut deja de 3 ori în acest sezon și presiunea crește pentru Ole Gunnar Solskjaer.
De la momentul în care Solskjaer a fost numit antrenor permanent la echipă, în luna martie, United a obținut doar 17 puncte în campionat în 16 etape! Ca o comparație, Liverpool a câștigat în toate aceste meciuri de când Solskjaer a fost anunțat manager permanent la United.
Duelul direct are loc în etapa următoare și îi poate semna sentința lui Solskjaer. Manchester United - Liverpool este pe 20 octombrie de la ora 18.30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport HD.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Solskjaer se teme de demitere

Ole Gunnar Solskjaer se teme că o înfrângere categorică în derby-ul cu Liverpool i-ar putea fi fatală. Norvegianul a vorbit despre acest duel după înfrângerea din ultima etapa cu Newcastle și a descris meciul ca fiind ”oportunitatea perfectă” pentru United de a se redresa.
Jose Mourinho a fost demis de la United după o înfrângere cu Liverpool în luna decembrie iar Solskjaer poate avea aceeași soartă. Totuși, cei de la United au declarat la începutul acestei săptămâni că îl susțin în continuare pe Solskjaer iar postul său nu este în pericol.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48