Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer și-a făcut lista de cumpărături pentru ianuarie. Eriksen și Maddison sunt prioritățile!

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2019 la 11:01 GMT+2

Eriksen intră în ultimele 6 luni de contract la Tottenham, iar Mourinho nu l-a convins să revină la masa negocierilor. Solskjaer ar putea să dea 25 de milioane pentru a-l cumpăra pe danez încă din ianuarie la Manchester United. Transferul lui Maddison ar putea duce la un nou record pe Old Trafford.

Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Pierderea lui Erling Haaland, care a ales Borussia Dortmund, va duce reorientarea lui Manchester United către două campionate de unde a mai transferat pentru postul de atacant central.

Moussa Dembele (Lyon)

Moussa Dembele - Olympique Lyon
Atacantul de 23 de ani este o țintă mai veche a lui Manchester United. După plecările din vară ale lui Lukaku și Alexis Sanchez și pierderea lui Haaland, Dembele este o variantă costisitoare. Francezul a dat 10 goluri în 18 meciuri din acest sezon pentru Lyon și este cotat la 55 de milioane de euro.

Osdonne Edouard (Celtic)

Edouard
O variantă mai ieftină pentru postul de atacant central este Edouard. Acesta l-a înlocuit chiar pe Dembele la Celtic! Edouard este niște cifre impresionate în Scoția. Atacantul francez născut în Guiana are deja 16 goluri în toate competițiile. Pentru vârful de 21 de ani, Celtic vrea 25 de milioane de euro.
Manchester United a avut multe probleme la mijlocul terenului în ultimele sezoane, iar Solskjaer vrea să regleze în această iarnă situația.

Christian Eriksen (Tottenham)

Christian Eriksen
Danezul a avut mai multe tentative de a pleca de la Londra în vara trecută. Toate propunerile lui Tottenham au fost refuzate până acum pentru că Eriksen își dorește să schimbe echipa. Căpitanul naționalei Danemarcei vrea să plece liber de contract în vara viitoare. Mourinho ar putea încasa 25 de milioane în iarnă, dacă Manchester United îl vrea cu adevărat.

Saul Niguez (Atletico Madrid)

saul ñiguez
Saul este unul din cei mai buni mijlocași din lume, iar scăderea de randament a lui Atletico Madrid după schimbările masive din vara trecută îi dă de gândit. Saul este o piesă importantă în angrenajul lui Simeone, iar o ofertă venită de Manchester trebuie să ajungă la 70-80 de milioane.

James Maddison (Leicester)

James Maddison
Dacă pentru Saul, Manchester United este tentată să ofere 80 de milionae, Leicester vrea chiar mai mult pentru "regizorul" lui Brendan Rodgers. Cota lui Maddison a crescut considerabil sub comanda managerului nord-irlandez. Faptul că Leicester este pe locul 2 în Premier League la finalul lui 2019 este și meritul mijlocasului de creație englez. Maddison este cel mai scump dintre cei 5 jucptori doriți de Solskjaer, dar și cel mai promițator. Englezul ar putea fi piesa de care United are nevoie după ce a reușit să aducă în ultima vreme în prim plan mulți tineri jucători, de la Rashford la James și de la Wan-Bissaka la Greenwood.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo