Diego Godin este fundașul pe care Manchester United îl vrea în vara viitoare. Uruguayanul de 34 de ani, ajuns kla Inter în vara lui 2019, nu a putut să se impună în echipa lui Antonio Conte, unde au jucat mai mult de Vrij și Skriniar. Godin are doar 8 meciuri de 90 de minute în acest sezon de Serie A.
Godin a impresionat la Atletico Madrid sub conducerea lui Simeone și la naționala Uruguayului cu Tabarez pe bancă. Acel Godin este dorit pe Old Trafford.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 6 MINUTE

Visul se poate îndeplini la 34 de ani

Este pentru a treia oară când Godin este curtat de Manchester United. În precedentele două situații, Simeone l-a convins să rămână la Atletico Madrid.

Slideshow

Diego Godin este dorit de Manchesterr United

9 imagini

Godin a câștigat de-a lungul carierei titlul în Spania, de două ori Europa League și a jucat finala Champions League de două ori, toate cu Atletico. De asemenea, fundașul dorit de Manchester United s-a impus în Copa America, în 2011, cu naționala Uruguayului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12