După ce nu s-a calificat în primăvara Champions League, Manchester United a mai ratat un obiectiv al acestui sezon. Echipa lui Solskjaer a fost învinsă cu 2-0 de concitadina Manchester City, în semifinalele Cupei Ligii, la capătul unui meci foarte slab făcut de "diavoli".
Acest eșec i-a înfuriat foarte tare pe fanii echipei de pe Old Trafford, care și-au descărcat nervii pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer. Decizia acestuia de a-l introduce în minutul 87 (la scorul de 2-0 pentru City) pe Donny Van de Beek a fost considerată una ciudată de majoritatea suporterilor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42

Fanii lui United, revoltați de decizia lui Solskjaer

Van de Beek a început ca titular toate meciurile de până acum în Cupa Ligii, dar în meciul de aseară a fost lăsat pe bancă până spre final, fiind introdus când rezultatul era deja compromis.

"Este rușinos ca Donny Van de Beek să fie introdus cu 5 minute înainte de final.", a scris un fan pe Twitter, citat de Mirror.uk.
"Cred că fiecare fan al lui Man United crede că Van de Beek a fost nedreptățit. Ar trebui să i se ofere mult mai multe oportunități și suntem dezamăgiți că nu se întâmplă asta.", a completat un alt suporter.
"Donny van de Beek a primit cea mai mare palmă acolo. Îmi pare rău pentru băiat!", a scris alt susținător al "diavolilor".
Van de Beek a ajuns la United înaintea acestui sezon, dar a primit puține șanse din partea lui Solskjaer și a intrat într-un con de umbră, practic, fără voia sa. Mijlocașul de 23 de ani a fost criticat de mulți oameni importanți din fotbalul olandez pentru decizia de a semna cu Manchester United în vară și nu este exclus ca acesta să plece de la United mai devreme decât era de așteptat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42