Manchester United a obținut o victorie importantă în deplasarea de la Sheffield. "Diavolii" au fost conduși încă din startul partidei, dar au întors soarta meciului până la pauză, iar în repirza secundă s-au desprins la 3-1, părând că vor avea un final liniștit. Nu a fost însă așa, deoarece gazdele au revenit în joc în minutul 87 și au forțat egalarea în ultimele minute.
Tensiunea din teren s-a extins și la nivelul băcncilor tehnice, iar cei doi antrenori au avut o dispută serioasă pe margine. Totul a început din cauza unui fault dur al lui Ethan Ampadu (Sheffield). Arbitrul a dicatat lovitură liberă pentru Man United, iar Chris Wilder s-a enervat la culme. Solskjaer a intervenit și cei doi au început un schimb dur de replici, apropiindu-se amenințător unul de celălalt, fiind despărțitți de arbitrul de rezervă.

Solskjaer și Wilder s-au împăcat la finalul disputei

Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 9 ORE
În cele din urmă s-a încheiat 3-2 pentru Man United, iar ambii tehnicieni au recunoscut că au folosit exces de zel în momentele tensionate din finalul confruntării.
"A fost un joc emoționant și suntem cu toții implicați, iar Ole înțelege acest lucru. A jucat sub conducerea celui mai bun manager din această țară, după părerea mea, așa că înțelege de ce am fost agresivi. Dar totul este în regulă. Întotdeauna există o invitație la o bere. Am jucat împotriva unui club incredibil.", a spus Chris Wilder, citat de Daily Sport.
De partea cealaltă, Ole Gunar Solskjaer și-a cerut scuze pentru cuvintele folosite: "A fost un meci încins, așa cum ar trebui să fie toate meciurile de fotbal. Poate că am întrecut limita în cuvintele pe care le-am rostit, dar mi-am cerut scuze. Vom bea ceva împreună."
Starea de spirit este total diferită în cele 2 tabere după partida de aseară. "Diavolii" au ajuns la 5 victorii în ultimele 6 meciuri din Premier League și au urcat până pe poziția a 6-a în clasament, având și un meci mai puțin disputat. În schimb, Sheffield rămâne ultima, cu un singur punct acumulat în 13 etape, iar evitarea retrogradării pare tot mai greu de realizat pentru echipa lui Chris Wilder.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34