Manchester United a înregistrat 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 partide în care a întâlnit adversare dificile precum Wolves, Chelsea, Everton și Man City și speră la o revenire în UEFA Champions League, începând din sezonul viitor. În prezent, United este pe locul 5 în clasament, cu 3 puncte în spatele lui Chelsea.
Anthony Martial a deschis scorul în minutul 30 în duelul orașului Manchester, după assist-ul lui Bruno Fernandes, aflat în mare formă. McTomminay a stabilit scorul final în prelungirile meciului, după ce Ederson a gafat inexplicabil, pasându-i direct mijlocașului scoțian.
La finalul duelului de pe Old Trafford, Ole Gunnar Solskjaer a dezvăluit planul prin care United se poate lupta, din nou, pentru titlul de campioană a Angliei.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791697.jpg

Solskjaer: "Avem nevoie de încă 2-3 jucători"

Tehnicianul norvegian este de părere că "diavolii roșii" mai au nevoie de încă 2 sau 3 jucători noi pentru a se putea lupta de la egal la egal cu Liverpool, Manchester City și celelalte echipe din topul clasamentului.
"Suntem într-o continuă creștere în ultima vreme. Totuși, mai avem nevoie de 2-3 jucători ca să ne luptăm din nou pentru câștigarea titlului. Ne-ar trebui mai multă experiență în cadrul echipei. În continuare, vom încerca să adunăm cât mai multe puncte și să urcăm cât mai sus în clasament. După părerea mea, meritam să fim mult mai aproape de Chelsea și Leicester.", a spus Solskjaer.
Liverpool este lider detașat în Premier League, cu 25 de puncte deasupra lui Manchester City. Leicester încheie podiumul, cu 50 de puncte, în timp ce Chelsea se află pe ultimul loc care asigură prezența în grupele Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 6 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 8 ORE