Deși Manchester United a încheiat un nou sezon fără un trofeu după înfrângerea la penalty-uri în fața lui Villarreal în finala Europa League, clubul a decis să îi ofere lui Ole Gunnar Solskjaer un nou contract.
Conform celor de la The Telegraph, norvegianul va începe discuțiile cu conducerea privind o prelungire pe trei ani, având în vedere că actualul său contract va expira anul viitor.
Conducerea lui United rămâne convinsă că Solskjaer rămâne omul potrivit după un sezon în care progresul a fost vizibil, echipa obținând poziția a doua în Premier League și finala Europa League, față de locul trei anul trecut și semifinalele Europa League.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 16 ORE
În ciuda progreselor făcute în acest sezon, există o lipsă de constanță în joc iar faptul că United a pierdut finala în fața echipei de pe locul șapte din La Liga. Drept urmare, pentru ca United să se poată lupta la titlu, este nevoie de întăriri serioase.
Iar conducerea clubului se pregătește să îl susțină pe Solskjaer în fereastra de transferuri. Prioritățile sunt un atacant, un fundaș și un mijlocaș la închidere.
Jadon Sancho este în continuare o țintă iar Jack Grealish este și el pe lista diavolilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 18 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 19 ORE