Williams câștigă în prezent 4.000 de lire pe săptămână iar United plănuiește să înceapă discuțiile pentru a-i oferi un contract mult mai bun pentru a-l plăti pe tânărul de 19 de ani în concordanță cu importanța sa pe Old Trafford.
Williams a semnat cel mai recent contract al său în octombrie după ce a jucat de două ori pentru prima echipă, însă progresul său rapid din acest sezon, care a surprins pe mulți, a dus la această renegociere necesară, conform The Athletic.
Williams a debutat ca rezervă în victoria din Cupa Ligii cu Rochdale iar apoi a fost titular cu AZ Alkmaar în Europa League. Până acum a jucat în 26 de meciuri, el fiind titular în nouă partide din Premier League. Williams a marcat în egalul 3-3 de la Sheffield United și este capabil să joace atât fundaș stânga cât și mijlocaș de bandă, el fiind folosit de Ole chiar și pe banda dreaptă uneori.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
Luke Shaw, rivalul său de pe partea stângă, primește 190.000 de lire pe săptămână. United este însă foarte atentă la jucătorii care vin din academia clubului iar Solskjaer consideră că cei tineri nu ar trebui să primească sume uriașe de la început. Când Williams a semnat contractul din octombrie el se gândea doar la a-și asigura un loc în lotul lui United, însă evoluțiile sale de atunci au fost excelente iar United dorește să îl răsplătească.
Având în vedere că și Diogo Dalot câștigă 50.000 de lire pe săptămână, cei de la The Athletic informează că Williams va primi și el o creștere de salariu substanțială, cel mai probabil cel puțin o sumă similară cu cea a portughezului.

Brandon Williams, viitorul lui Manchester United

Adolescentul este o piesă importantă din planurile de viitor ale lui United iar Solskjaer se va baza pe el chiar și în finalul acestui sezon. ”Dorința lui pentru succes este o lecție pentru oricine vrea să fie fotbalist, atitudinea lui este exemplară. Depinde de el și de club să păstrăm această dorință. Nu mă aștept să se schimbe pentru că are această determinare”, a declarat Solskjaer.
Ulterior adolescentul care este originar din Manchester a fost lăudat și de Gary Neville: ”Îmi place de Brandon Williams. Are acea privire a cuiva care ar fi în stare să mănânce nasul oponenților pentru a câștiga meciul. Continuă tot așa, puștiule! A și poate juca și fotbal, ceea ce e mereu un bonus!”.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09