Williams câștigă în prezent 4.000 de lire pe săptămână iar United plănuiește să înceapă discuțiile pentru a-i oferi un contract mult mai bun pentru a-l plăti pe tânărul de 19 de ani în concordanță cu importanța sa pe Old Trafford.
Williams a semnat cel mai recent contract al său în octombrie după ce a jucat de două ori pentru prima echipă, însă progresul său rapid din acest sezon, care a surprins pe mulți, a dus la această renegociere necesară, conform The Athletic.
Williams a debutat ca rezervă în victoria din Cupa Ligii cu Rochdale iar apoi a fost titular cu AZ Alkmaar în Europa League. Până acum a jucat în 26 de meciuri, el fiind titular în nouă partide din Premier League. Williams a marcat în egalul 3-3 de la Sheffield United și este capabil să joace atât fundaș stânga cât și mijlocaș de bandă, el fiind folosit de Ole chiar și pe banda dreaptă uneori.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Luke Shaw, rivalul său de pe partea stângă, primește 190.000 de lire pe săptămână. United este însă foarte atentă la jucătorii care vin din academia clubului iar Solskjaer consideră că cei tineri nu ar trebui să primească sume uriașe de la început. Când Williams a semnat contractul din octombrie el se gândea doar la a-și asigura un loc în lotul lui United, însă evoluțiile sale de atunci au fost excelente iar United dorește să îl răsplătească.
Având în vedere că și Diogo Dalot câștigă 50.000 de lire pe săptămână, cei de la The Athletic informează că Williams va primi și el o creștere de salariu substanțială, cel mai probabil cel puțin o sumă similară cu cea a portughezului.

Brandon Williams, viitorul lui Manchester United

Adolescentul este o piesă importantă din planurile de viitor ale lui United iar Solskjaer se va baza pe el chiar și în finalul acestui sezon. ”Dorința lui pentru succes este o lecție pentru oricine vrea să fie fotbalist, atitudinea lui este exemplară. Depinde de el și de club să păstrăm această dorință. Nu mă aștept să se schimbe pentru că are această determinare”, a declarat Solskjaer.
Ulterior adolescentul care este originar din Manchester a fost lăudat și de Gary Neville: ”Îmi place de Brandon Williams. Are acea privire a cuiva care ar fi în stare să mănânce nasul oponenților pentru a câștiga meciul. Continuă tot așa, puștiule! A și poate juca și fotbal, ceea ce e mereu un bonus!”.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52