Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Soluția găsită de Solskjaer pentru meciurile cu echipele mici: trimite jucătorii la psiholog!

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/01/2020 la 14:54 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer dorește să angajeze un psiholog sportiv pentru a rezolva blocajul mental întâmpinat de jucători în meciurile cu echipele mici.

le

Credit imagine: Getty Images

Conform informațiilor The Sun, Solskjaer dorește să angajeze un psiholog sportiv pentru alucra cu jucătorii. Norvegianul este îngrijorat de faptul că echipa sa ar putea avea un blocaj psihic în fața echipelor mici. Manchester united va juca cu Burnley miercuri de la 22:15 în direct pe Eurosport 1 iar Solskjaer are nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la un loc de Champions League la finalul sezonului.
Ole Gunnar Solskjær
Înainte de meci, Solskjaer și-a instruit staff-ul să găsească cel mai bun psiholog sportiv pentru ca echipa să poată avea o abordare mai bună cu echipele mici. Diavolii au pierdut deja cu echipe precum Bournemouth, Watford, Newcastle, West Ham și Crystal Palace. United ar putea profita de egalul lui Chelsea de la Arsenal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo