Conform informațiilor The Sun, Solskjaer dorește să angajeze un psiholog sportiv pentru alucra cu jucătorii. Norvegianul este îngrijorat de faptul că echipa sa ar putea avea un blocaj psihic în fața echipelor mici. Manchester united va juca cu Burnley miercuri de la 22:15 în direct pe Eurosport 1 iar Solskjaer are nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la un loc de Champions League la finalul sezonului.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748695.jpg
Înainte de meci, Solskjaer și-a instruit staff-ul să găsească cel mai bun psiholog sportiv pentru ca echipa să poată avea o abordare mai bună cu echipele mici. Diavolii au pierdut deja cu echipe precum Bournemouth, Watford, Newcastle, West Ham și Crystal Palace. United ar putea profita de egalul lui Chelsea de la Arsenal.
Premier League
Un star de la Barcelona, dorit insistent de Rangnick la United! Care sunt țintele antrenorului
ACUM O ORĂ
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Primele meciuri ale zilei
ACUM 9 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
IERI LA 11:48