Viitorul internaționalului german la Chelsea părea să fie decis după ce a fost lăsat în afara lotului pentru șase din primele șapte meciuri din acest sezon ale lui Chelsea. Rudiger nu mai intra în planurile lui Frank Lampard iar englezul i-a și transmis acest lucru. Rudiger a primit oferte de la PSG și Tottenham, ambele dorind să îl aducă sub formă de împrumut.
Însă nu s-a concretizat nicio mutare iar germanul de 27 de ani a rămas la Chelsea și în urma unor discuții constructive cu Frank Lampard, conform Daily Mail, antrenorul londoezilor a decis să îi mai acorde o șansă.

Antonio Rudiger, soluția problemelor lui Chelsea

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 ORE
Nu a existat niciodată un conflict deschis între Lampard și Rudiger iar englezul l-a numit deja ca rezervă în meciul cu Manchester United din etapa trecută.
Chelsea are mari probleme defensive în acest sezon, la fel ca în stagiunea precedentă de altfel. Londonezii suferă în mod special în axul central al apărării. Acolo a venit Thiago Silva cel care a adus siguranță, experiență și calm într-o linie de fund parcă mereu dezorganizată însă brazilianul are nevoie de un partener solid. Se pare că Lampard consideră că Rudiger va fi omul potrivit, până la urmă, în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 13 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38