Viitorul internaționalului german la Chelsea părea să fie decis după ce a fost lăsat în afara lotului pentru șase din primele șapte meciuri din acest sezon ale lui Chelsea. Rudiger nu mai intra în planurile lui Frank Lampard iar englezul i-a și transmis acest lucru. Rudiger a primit oferte de la PSG și Tottenham, ambele dorind să îl aducă sub formă de împrumut.
Însă nu s-a concretizat nicio mutare iar germanul de 27 de ani a rămas la Chelsea și în urma unor discuții constructive cu Frank Lampard, conform Daily Mail, antrenorul londoezilor a decis să îi mai acorde o șansă.

Antonio Rudiger, soluția problemelor lui Chelsea

Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Nu a existat niciodată un conflict deschis între Lampard și Rudiger iar englezul l-a numit deja ca rezervă în meciul cu Manchester United din etapa trecută.
Chelsea are mari probleme defensive în acest sezon, la fel ca în stagiunea precedentă de altfel. Londonezii suferă în mod special în axul central al apărării. Acolo a venit Thiago Silva cel care a adus siguranță, experiență și calm într-o linie de fund parcă mereu dezorganizată însă brazilianul are nevoie de un partener solid. Se pare că Lampard consideră că Rudiger va fi omul potrivit, până la urmă, în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE