În mod normal, Son ar fi trebuit să fie înrolat în armată timp de 2 ani, însă atacantul lui Tottenham a fost scutit de serviciul militar datorită performanțelor sale sportive excelente reușite în numele țării. În 2018, Son a câștigat Jocurile Asiei alături de naționala Coreei de Sud, iar prin urmare a fost nevoit să urmeze un curs mult mai redus de instructaj, de 3 săptămâni.
La finalul stagiului militar, Son a fost inclus în TOP 5 soldați dintr-un total de 157 de soldați, grație aptitudinilor și rezultatelor sale excelente. Superstarul lui Spurs a reușit un scor perfect la proba tragerii cu arma.
Chiar dacă accesul publicului la ceremonia de închidere a fost interzis din cauza pandemiei, zeci de fani l-au așteptat la ieșire pe Son, pentru a-l felicita.
Fotbal
Heung-Min Son a încheiat cu succes stagiul militar din Coreea de Sud
08/05/2020 LA 09:55
Vezi aici galerie foto

Son va reveni în Anglia

Son este așteptat să revină la Londra în următoarea peripadă, pentru a relua antrenamentele alături de colegii de la Spurs.
Sud-coreeanul n-a mai evoluat într-un meci oficial din februarie, din cauza unei fracturi suferite la braț în meciul cu Aston Villa, din Premier League. De-a lungul întregii perioade petrecute în Coreea de Sud, Son a ținut legătură cu medicii și preparatorii fizici ai lui Tottenham, alături de care a încheiat cu succes procesul de recuperare.
În sezonul curent, atacantul cotat la 64 milioane de euro de transfermarkt.com a înscris 16 goluri în 32 de apariții pentru formația lui Jose Mourinho.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52