Mijlocașul celor de la Everton, Andre Gomes, a suferit o accidentare groaznică la partida cu Tottenham. Portughezul a fost victima unui incident teribil după o intrare din spate a lui Heung-Min Son. Acesta a primit inițial cartonaș galben pentru intrare, însă arbtrul partidei, Martin Atkinson, și-a schimbat decizia după ce a văzut că Andre Gomes a suferit o ruptură de ligamente.
Desigur că toată lumea de la Tottenham îi dorește tot binele jucătorului. A fost un moment dificil de văzut. Să merg în vestiar după meci și să-l văd pe Sonny cât era de supărat.. E unul dintre cei mai drăguți oameni pe care îi poți cunoaște.
Nu și-ar dori niciodată să rănească pe cineva, nu știu cât de implicat a fost, nici măcar nu putea să ridice capul din pământ, a fost un moment foarte trist... Lacrimi peste tot. Cred că trebuie să ne ridicăm unul pe celălalt" a declarat Dele Alli după partidă.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 16 ORE

Pochettino critică eliminarea lui Son

Premier League a emis un comunicat prin care a explicat că decizia eliminării lui Son după faza teribilă a fost una corectă, deoarece Son "a pus în pericol siguranța unui jucător lucru întâmpla ca o consecință a intrării inițiale".
Antrenorul celor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a criticat decizia iar Spurs poate să facă apel pentru anularea cartonașului roșu primit de jucătorul din Coreea de Sud.
"Era devastat. Jucătorii de la Everton au venit să-l consoleze. Vreau să-i mulțumesc căpitanului, Coleman. A venit să vorbească direct cu Son. În acel moment a fost totul puțin confuz, toată lumea de pe teren știe ce s-a întâmplat însă nimeni nu crede că a fost ceva intenționat.
Când se vede la televizor, rezultatul este unul foarte rău și ne pare extrem de rău pentru Andre. Momentul a fost unul de ghinion. Este groaznic pentru Andre, însă trebuie judecată acțiunea, nu ce s-a întâmplat după. Suntem extrem de dezamăgiți de acest tip de situație cu VAR-ul - sistemul este acolo să ajute arbitrul, nu să provoace și mai multă confuzie.
Arbitri au nevoie de ajutor. Trebuie să meargă să verifice faza pe ecran. Până la urmă decizia a schimbat totul, controlam meciul, consideram că vom câștiga partida, apoi am primit acel gol. VAR-ul trebuie să verifice dacă a fost o intrare dură sau o accidentare dură. A fost clar că nu a fost inteția lui Son să creeze problema care a avut loc după. Este incredibil faptul că a fost eliminat. Nu m-am plâns niciodată de VAR, dar vă rog, trebuie să-l folosim în cel mai bun mod. Va schimba spiritul fotbalului" a spus Pochettino după partidă.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39