Fotbal
Premier League

Son i-a trimis mesaj pe telefon lui Andre Gomes după accidentarea teribilă. Răspunsul primit

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Son Heug-Min (Tottenham) - Champions League 2019/2020

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
07/11/2019 la 14:02

Heung-Min Son a dezvăluit că se află în contact cu mijlocașul celor de la Everton, Andre Gomes, după accidentarea suferită de acesta în partida ce a avut loc în weekend.

Atacantul celor de la Tottenham, Heung-Min Son, și-a exprimat regretul profund după incidentul de la partida Everton - Tottenham din weekend care a dus la o accidentare gravă a lui Andre Gomes.

După partida cu Partizan, în care a reușit să înscrie de 2 ori, Son a dezvăluit că l-a contactat prin mesaje pe Andre Gomes iar acesta i-a răspuns imediat.

Premier League

Son s-a întors din armată! Când poate starul lui Spurs să înceapă antrenamentele

17/05/2020 LA 06:28
I-am trimis un mesaj înainte să zburăm aici (la Belgrad) și mi-a răspuns la mesaj. Mă simt foarte, foarte rău pentru asta. Îmi pare rău. Fotbalul este un sport în care astfel de lucruri se pot întâmpla, nimeni nu vrea să vadă o asemenea situație. Sunt atât de trist de ce s-a întâmplat și că am fost implicat. Au fost zile foarte dificile.

I-am trimis următorul mesaj: Cele mai bune gânduri, îmi pare foarte rău pentru tine, pentru familia ta și pentru colegii tăi. MI-a răspuns când probabil s-a întors acasă după operație. Nu vreau să vorbesc prea mult (despre răspuns).

Eu sunt genul care vrea să joace de fiecare dată. Cel care vrea să-și ajute mereu echipa, chiar dacă eram în stare de șoc. Echipa este legată de fiecare dintre jucători. A trebuit să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Nu sunt egoist, nu am vrut să fiu egoist. Nu sunt genul care să caute scuze. Vreau să fiu implicat în fiecare meci.

Trebuie să respect că fotbalul este ceea ce trebuie să fac, ceea ce iubesc să fac. Realizez cât de norocos. Desigur, Gomes este cel care a suferit accidentarea, dar oamenii din jurul meu mi-au trimis mesaje puternice. Colegii mei și chiar și fani ai lui Everton, precum și ai lui Tottenham, chiar și din Coreea de Sud. Sunt foarte recunoscător" a spus Son, citat de Guardian.

Premier League

Ce surpriză! Andre Gomes a revenit la antrenamente la 86 de zile după ce și-a rupt piciorul

28/01/2020 LA 17:30
Premier League

Son a reușit cel mai frumos gol al lunii decembrie, în Premier League. Reacția atacantului lui Spurs

10/01/2020 LA 15:59
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueEvertonGomesMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe