Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Son i-a trimis mesaj pe telefon lui Andre Gomes după accidentarea teribilă. Răspunsul primit

Sebastian Ujica

Actualizat 07/11/2019 la 15:28 GMT+2

Heung-Min Son a dezvăluit că se află în contact cu mijlocașul celor de la Everton, Andre Gomes, după accidentarea suferită de acesta în partida ce a avut loc în weekend.

Son Heug-Min (Tottenham) - Champions League 2019/2020

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de la Tottenham, Heung-Min Son, și-a exprimat regretul profund după incidentul de la partida Everton - Tottenham din weekend care a dus la o accidentare gravă a lui Andre Gomes.
După partida cu Partizan, în care a reușit să înscrie de 2 ori, Son a dezvăluit că l-a contactat prin mesaje pe Andre Gomes iar acesta i-a răspuns imediat.
I-am trimis un mesaj înainte să zburăm aici (la Belgrad) și mi-a răspuns la mesaj. Mă simt foarte, foarte rău pentru asta. Îmi pare rău. Fotbalul este un sport în care astfel de lucruri se pot întâmpla, nimeni nu vrea să vadă o asemenea situație. Sunt atât de trist de ce s-a întâmplat și că am fost implicat. Au fost zile foarte dificile.
I-am trimis următorul mesaj: Cele mai bune gânduri, îmi pare foarte rău pentru tine, pentru familia ta și pentru colegii tăi. MI-a răspuns când probabil s-a întors acasă după operație. Nu vreau să vorbesc prea mult (despre răspuns).
Eu sunt genul care vrea să joace de fiecare dată. Cel care vrea să-și ajute mereu echipa, chiar dacă eram în stare de șoc. Echipa este legată de fiecare dintre jucători. A trebuit să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Nu sunt egoist, nu am vrut să fiu egoist. Nu sunt genul care să caute scuze. Vreau să fiu implicat în fiecare meci.
Trebuie să respect că fotbalul este ceea ce trebuie să fac, ceea ce iubesc să fac. Realizez cât de norocos. Desigur, Gomes este cel care a suferit accidentarea, dar oamenii din jurul meu mi-au trimis mesaje puternice. Colegii mei și chiar și fani ai lui Everton, precum și ai lui Tottenham, chiar și din Coreea de Sud. Sunt foarte recunoscător" a spus Son, citat de Guardian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo