Atacantul celor de la Tottenham, Heung-Min Son, și-a exprimat regretul profund după incidentul de la partida Everton - Tottenham din weekend care a dus la o accidentare gravă a lui Andre Gomes.
După partida cu Partizan, în care a reușit să înscrie de 2 ori, Son a dezvăluit că l-a contactat prin mesaje pe Andre Gomes iar acesta i-a răspuns imediat.
I-am trimis un mesaj înainte să zburăm aici (la Belgrad) și mi-a răspuns la mesaj. Mă simt foarte, foarte rău pentru asta. Îmi pare rău. Fotbalul este un sport în care astfel de lucruri se pot întâmpla, nimeni nu vrea să vadă o asemenea situație. Sunt atât de trist de ce s-a întâmplat și că am fost implicat. Au fost zile foarte dificile.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
22/09/2021 LA 07:16
I-am trimis următorul mesaj: Cele mai bune gânduri, îmi pare foarte rău pentru tine, pentru familia ta și pentru colegii tăi. MI-a răspuns când probabil s-a întors acasă după operație. Nu vreau să vorbesc prea mult (despre răspuns).
Eu sunt genul care vrea să joace de fiecare dată. Cel care vrea să-și ajute mereu echipa, chiar dacă eram în stare de șoc. Echipa este legată de fiecare dintre jucători. A trebuit să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Nu sunt egoist, nu am vrut să fiu egoist. Nu sunt genul care să caute scuze. Vreau să fiu implicat în fiecare meci.
Trebuie să respect că fotbalul este ceea ce trebuie să fac, ceea ce iubesc să fac. Realizez cât de norocos. Desigur, Gomes este cel care a suferit accidentarea, dar oamenii din jurul meu mi-au trimis mesaje puternice. Colegii mei și chiar și fani ai lui Everton, precum și ai lui Tottenham, chiar și din Coreea de Sud. Sunt foarte recunoscător" a spus Son, citat de Guardian.
Premier League
Adio, United! Jucătorul a refuzat ultima propunere a clubului și de mâine e liber de contract
29/06/2020 LA 13:15
Premier League
Son s-a întors din armată! Când poate starul lui Spurs să înceapă antrenamentele
17/05/2020 LA 05:30