Atacantul celor de la Tottenham, Heung-Min Son, și-a exprimat regretul profund după incidentul de la partida Everton - Tottenham din weekend care a dus la o accidentare gravă a lui Andre Gomes.
După partida cu Partizan, în care a reușit să înscrie de 2 ori, Son a dezvăluit că l-a contactat prin mesaje pe Andre Gomes iar acesta i-a răspuns imediat.
I-am trimis un mesaj înainte să zburăm aici (la Belgrad) și mi-a răspuns la mesaj. Mă simt foarte, foarte rău pentru asta. Îmi pare rău. Fotbalul este un sport în care astfel de lucruri se pot întâmpla, nimeni nu vrea să vadă o asemenea situație. Sunt atât de trist de ce s-a întâmplat și că am fost implicat. Au fost zile foarte dificile.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
I-am trimis următorul mesaj: Cele mai bune gânduri, îmi pare foarte rău pentru tine, pentru familia ta și pentru colegii tăi. MI-a răspuns când probabil s-a întors acasă după operație. Nu vreau să vorbesc prea mult (despre răspuns).
Eu sunt genul care vrea să joace de fiecare dată. Cel care vrea să-și ajute mereu echipa, chiar dacă eram în stare de șoc. Echipa este legată de fiecare dintre jucători. A trebuit să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Nu sunt egoist, nu am vrut să fiu egoist. Nu sunt genul care să caute scuze. Vreau să fiu implicat în fiecare meci.
Trebuie să respect că fotbalul este ceea ce trebuie să fac, ceea ce iubesc să fac. Realizez cât de norocos. Desigur, Gomes este cel care a suferit accidentarea, dar oamenii din jurul meu mi-au trimis mesaje puternice. Colegii mei și chiar și fani ai lui Everton, precum și ai lui Tottenham, chiar și din Coreea de Sud. Sunt foarte recunoscător" a spus Son, citat de Guardian.
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27
Premier League
Alexander-Arnold a dezvlăuit numele starurilor pe care i-ar vrea la Liverpool. Ambii sunt din Anglia
24/12/2021 LA 15:47