Atacantul de bandă al lui Tottenham s-a recuperat total după problemele avute la mână și a primit permisiunea clubului de a se întoarce în țara natală, în condițiile în care Premier League e suspendat pe termen nelimitat, ca urmare a virusului COVID-19. Son a "driblat" stagiul militar în 2018, când a câștigat medalia de aur cu țara sa la Jocurile Asiatice, dar cu toate acestea va trebui să își "servească" țara.
E vorba de o formalitate, un stagiu de bază de trei săptămâni, care va avea loc Insula Jeju. Potrivit sursei citate, atacantul de bandă va urma să se înroleze în aceste zile, urmând a se întoarce în Anglia pe 30 aprilie.
Starea lui medicală e una bună, recuperându-se total după accidentarea suferită la mână. Ca atare, odată întors sub comanda lui Mourinho, Son se va putea pregăti cot la cot cu ceilalți coechipieri.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 12 ORE

Cum l-a ajutat Tottenham pe Son în 2018

Mauricio Pochettino a vorbit despre o situație delicată petrecută în cadrul clubului, pe vremea când argentinianul se afla pe banca lui Tottenham.
Pochettino a dezvăluit că, în 2018, oficialii londonezi nu voiau să-l lase pe Heung-Min Son să meargă la Jocurile Asiatice din Indonezia, alături de naționala Coreei de Sud. Acest lucru l-ar fi putut afecta teribil pe atacantul lui Spurs, în contextul în care sportivii sud-coreeni sunt obligați să aibă performanțe pentru țara lor. În caz contrar, aceștia trebuie să participe la serviciul militar pe o perioadă de 21 de luni.
În condițiile date, singura șansă a lui Son să nu fie trimis în armată era să câștige Jocurile Asiatice, lucru pe care l-a și obținut în cele din urmă.
Totuși, până să-i fie permisă convocarea la echipa națională, Son a avut emoții foarte mari. Potrivit regulamentului, Spurs nu era obligată să-l lase pe sud-coreean să meargă la turneul din Indonezia doarece competiția nu era trecută pe calendarul FIFA. Oficialii londonezi au fost foarte ezitanți în această privință, mai ales că Son tocmai își prelungise contractul cu Tottenham și oricum lipsise foarte multe meciuri din cauza accidentărilor.
Într-un interviu acordat recent, Pochettino a povestit cum a negociat cu șefii lui Spurs plecarea lui Son la Jocurile Asiatice. Chiar dacă și-a riscat propria poziție, tehnicianul consideră că dacă nu ar fi procedat așa, Son ar fi părăsit-o pe Tottenham cu prima ocazie.
"Nimeni nu vorbește despre ce s-ar fi întâmplat dacă Son nu mergea la Jocurile Asiatice. În prezent, Son se află la Spurs pentru că l-am lăsat să joace la 2 competiții internaționale care nu erau obligatorii. Am ales să nu fim egoiști și nu i-am interzis să joace pentru echipa națională. Dacă nu am fi procedat așa, probabil Son ar fi plecat cu următoarea ocazie", a spus Pochettino, pentru High Performance Podcast.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
IERI LA 20:16
League Cup
Chelsea, prima finalistă a Cupei Ligii Angliei! Echipa lui Tuchel s-a impus și în returul cu Spurs
12/01/2022 LA 21:44