Sub Mourinho, Tottenham e departe de echipa care ajungea în finala Champions League, în 2019. Clubul va rata aproape sigur Champions League şi, în contextul în care Daniel Levy nu face achiziţii importante, nu va avea nicio şansă la titlu nici sezonul următor.
S-a vorbit că, în acest context, Harry Kane ar trebui să plece, însă cealaltă mare vedetă din lotul londonezilor pare pe picior de plecare. Bayern e gata să facă orice sacrificiu financiar pentru a-l transfera pe Son, anunţă englezii.
Cotat la 85 de milioane de euro, asiaticul are contract cu Spurs până în 2023. Autor a 18 goluri şi 16 pase decisive în acest sezon, atacantul de bandă a refuzat până acum ofertele clubului de prelungire (discuţiile pentru un nou contract au început în octombrie). Din câte se pare, Son cere 200.000 de lire/săptămână, un salariu considerat prea mare de oficialii lui Tottenham.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17

Negocieri Bayern - Tottenham pentru transferul lui Son

De acest lucru vrea să profite Bayern, care îl consideră piesa lipsă dintr-un angrenaj aproape perfect. Gnabry a fost mult sub prestaţiile din sezonul trecut, în această stagiune, şi oficialii sunt convinşi că, avându-i pe Sane şi Son în benzi şi pe Lewandowski la finalizare, echipa lui Flick ar fi de neoprit.
Bavarezii sunt decişi să îi ofere o înţelegere pe 5 ani lui Son şi un salariu mult peste ce îi propune Tottenham. Son s-ar întoarce astfel în Bundesliga, unde a strălucit pentru Hamburg şi mai ales Leverkusen.
"Son nu e o problemă, mai are contract cu noi încă doi ani. Cred că doar aşteaptă momentul potrivit pentru a semna. E o situaţie în care lumea e atât de afectată de pandemie, consider că atunci când vom trece peste asta Sonny şi clubul se vor aşeza la masa negocierilor şi vor găsi un numitor comun", spunea Mourinho în iarnă.
Son, accidentat cu Arsenal, are o şansă să revină pe teren în duelul cu Newcastle, de duminică. Partida va începe la ora 16:05 şi va fi transmisă în direct de Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15