Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Son, pe picior de plecare de la Tottenham. Oferta de nerefuzat primită

Cristian Mihală

Actualizat 01/04/2021 la 10:49 GMT+3

Heung-min Son a devenit principala ţintă pentru Bayern, în campania de achiziţii din vară, notează Sportsmail. Sud-coreeanul vrea acest transfer, dorindu-şi să ajungă la o echipă unde să câştige trofee.

Tottenham's Son Heung-Min in action with Liverpool's Emre Can

Credit imagine: Reuters

Sub Mourinho, Tottenham e departe de echipa care ajungea în finala Champions League, în 2019. Clubul va rata aproape sigur Champions League şi, în contextul în care Daniel Levy nu face achiziţii importante, nu va avea nicio şansă la titlu nici sezonul următor.
S-a vorbit că, în acest context, Harry Kane ar trebui să plece, însă cealaltă mare vedetă din lotul londonezilor pare pe picior de plecare. Bayern e gata să facă orice sacrificiu financiar pentru a-l transfera pe Son, anunţă englezii.
Cotat la 85 de milioane de euro, asiaticul are contract cu Spurs până în 2023. Autor a 18 goluri şi 16 pase decisive în acest sezon, atacantul de bandă a refuzat până acum ofertele clubului de prelungire (discuţiile pentru un nou contract au început în octombrie). Din câte se pare, Son cere 200.000 de lire/săptămână, un salariu considerat prea mare de oficialii lui Tottenham.

Negocieri Bayern - Tottenham pentru transferul lui Son

De acest lucru vrea să profite Bayern, care îl consideră piesa lipsă dintr-un angrenaj aproape perfect. Gnabry a fost mult sub prestaţiile din sezonul trecut, în această stagiune, şi oficialii sunt convinşi că, avându-i pe Sane şi Son în benzi şi pe Lewandowski la finalizare, echipa lui Flick ar fi de neoprit.
Bavarezii sunt decişi să îi ofere o înţelegere pe 5 ani lui Son şi un salariu mult peste ce îi propune Tottenham. Son s-ar întoarce astfel în Bundesliga, unde a strălucit pentru Hamburg şi mai ales Leverkusen.
"Son nu e o problemă, mai are contract cu noi încă doi ani. Cred că doar aşteaptă momentul potrivit pentru a semna. E o situaţie în care lumea e atât de afectată de pandemie, consider că atunci când vom trece peste asta Sonny şi clubul se vor aşeza la masa negocierilor şi vor găsi un numitor comun", spunea Mourinho în iarnă.
Son, accidentat cu Arsenal, are o şansă să revină pe teren în duelul cu Newcastle, de duminică. Partida va începe la ora 16:05 şi va fi transmisă în direct de Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo