Atacantul sud-coreean a jucat un rol esențial la formația londoneză în ultimele sezoane, iar oficialii clubului sunt hotărâți să-i ofere o nouă înțelegere, potrivit publicației engleze The Athletic.
Vestea nu poate decât să-l bucure pe Jose Mourinho, care se bazează în faza ofensivă pe serviciile lui Harry Kane și Son. Cei doi jucători au înscris deja 18 goluri împreună, în noul sezon, iar board-ul lui Spurs se pare că n-a stat prea mult timp pe gânduri.
Jurnaliștii britanici anunță că Son ar urma să semneze în următoarea perioadă un nou contract pe termen lung cu formația pregătită de Mourinho. Starul sud-coreean va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Tottenham, alături de Harry Kane și Tanguy Ndombele.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Son a semnat ultimul contract cu Spurs în vara anului 2018, iar de atunci s-a dezvoltat enorm, devenind o piesă de bază în angrenajul londonezilor. Atacantul de 28 de ani a înscris 46 de goluri în ultimele două sezoane și a dezvoltat un parteneriat fabulos alături de căpitanul Harry Kane.

Mourinho se va bucura în continuare de parteneriatul Son - Kane, la Tottenham

Son și Kane se află pe locul 5 în topul celor mai prolifice parteneriate de atacanți din istoria Premier League.
Son a fost cumpărat de Tottenham în 2015 de la Bayer Leverkusen, în schimbul a 30 milioane de euro. Acum, internaționalul sud-coreean valorează 75 milioane de euro pe piața transferurilor, potrivit transfermarkt.com.
Per total, în 236 de apariții în tricoul lui Tottenham, Son a marcat 93 de goluri și a oferit 51 de pase decisive.
Potrivit The Athletic, oficialii lui Spurs se vor concentra apoi pe prelungirea contractului lui Hugo Lloris, portarul de națională.
Ceilalți oameni-cheie din primul "11" al lui Tottenham, precum Eric Dier și Toby Alderweireld, au semnat de curând noi contracte sau sunt legați de înțelegeri mai vechi. De asemenea, contractul căpitanului Harry Kane este valabil până în 2024.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11