Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SONDAJ EUROSPORT | Cine iese din Top 6 la finalul acestui sezon de Premier League?

Ion Alexandru

Actualizat 24/10/2020 la 06:53 GMT+3

Premier League a debutat cu multe rezultate surprinzătoare, iar echipele mari au avut probleme. În schimb, formații ca Everton, Aston Villa, Leeds sau West Ham au arătat că au calitate pentru a face un campionat bun și că pot surprinde.

Manchester United - Crystal Palace 1-3, în Premier League

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa - Liverpool 7-2, Manchester United - Tottenham 1-6 sau Manchester City - Leicester 2-5, urmat de un Leicester - West Ham 0-3. Acesta este Premier League, cel mai frumos campionat din lume. Fiecare meci contează, fiecare punct este obținut cu multă muncă și fiecare poate bate pe oricine. Acest debut de sezon cu multe rezultate surprizătoare și cu multe goluri naște o întrebare: Mai există Big 6?
Așa arata clasamentul din Premier League după 5 etape. Între timp, Leeds a urcat până pe locul 3, după succesul clar de la Villa Park din Birmingham.
Clasament Premier League după etapa a 5-a
Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Totteham și Arsenal sunt favorite în ultimii ani pentru a obține un loc în primele 6, dar acest sezon poate deveni o rampă de lansare pentru alte formații cu loturi echilibrate și manageri pricepuți. Și totuși aceste cluburi mari au investit foarte mult în ultimii ani pentru crearea unor echipe puternice.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo