Acest sezon din Premier League a început spectaculos, cu multe goluri, dar și cu multe controverse. Faptul că nu suint spectatori, dar și o minge cu o greutate mai scăzută favorizează marcarea golurilor și echipele au profitat. Aston Villa - Liverpool 7-2, Manchester United - Tottenham 1-6 sau Aston Villa - Southampton 3-4 sunt doar trei dintre partidele în care golgheterii și-a făcut de cap, iar defensivele nu au mai funcționat cum trebuie.

Rezumatul meciului Aston Villa - Liverpool 7-2 din etapa a 4-a a Premier League

Son Heung-min și Dominic Calvert-Lewin, început de vis

Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
20/09/2021 LA 07:59
Jose Mourinho a venit cu o invenție în acest sezon, iar rivalii abia acum se dezmeticesc. Retragerea în poziție de playmaker a golgheterului Harry Kane a favorizat valorificarea vitezei lui Son. Coreeanul are o start fabulos de sezon și a ajutat pe Tottenham să revină în primele trei locuri ale clasamentului. Son este la egalitate în fruntea clasamentului golgheterilor din Ptremier League cu Dominic Calvert-Lewin. Englezul a fost omul de gol la lui Ancelotti și de la sosirea la Everton a lui James Rodriguez forța de atac a crescut considerabil. Calvert-Lewin este o variantă bună și pentru naționala Angliei, în vederea Europeanului de vara viitoare.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927996.jpg
În clasamentul la zi al golgheterilor din Premier League urmează atacanții care au dominat această competiție în ultimii 5 ani, Vardy, Salah și Kane. Suprizătoare sunt clasările excelente ale lui Callum Wilson de la Newcastle și Patrick Bamford de la Leeds.
Având în vedere că distanța este foarte mică între primii 9 jucători orice se poate întâmpla în perioada următoare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
20/09/2021 LA 05:52
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36