Acest sezon din Premier League a început spectaculos, cu multe goluri, dar și cu multe controverse. Faptul că nu suint spectatori, dar și o minge cu o greutate mai scăzută favorizează marcarea golurilor și echipele au profitat. Aston Villa - Liverpool 7-2, Manchester United - Tottenham 1-6 sau Aston Villa - Southampton 3-4 sunt doar trei dintre partidele în care golgheterii și-a făcut de cap, iar defensivele nu au mai funcționat cum trebuie.

Rezumatul meciului Aston Villa - Liverpool 7-2 din etapa a 4-a a Premier League

Son Heung-min și Dominic Calvert-Lewin, început de vis

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Jose Mourinho a venit cu o invenție în acest sezon, iar rivalii abia acum se dezmeticesc. Retragerea în poziție de playmaker a golgheterului Harry Kane a favorizat valorificarea vitezei lui Son. Coreeanul are o start fabulos de sezon și a ajutat pe Tottenham să revină în primele trei locuri ale clasamentului. Son este la egalitate în fruntea clasamentului golgheterilor din Ptremier League cu Dominic Calvert-Lewin. Englezul a fost omul de gol la lui Ancelotti și de la sosirea la Everton a lui James Rodriguez forța de atac a crescut considerabil. Calvert-Lewin este o variantă bună și pentru naționala Angliei, în vederea Europeanului de vara viitoare.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927996.jpg
În clasamentul la zi al golgheterilor din Premier League urmează atacanții care au dominat această competiție în ultimii 5 ani, Vardy, Salah și Kane. Suprizătoare sunt clasările excelente ale lui Callum Wilson de la Newcastle și Patrick Bamford de la Leeds.
Având în vedere că distanța este foarte mică între primii 9 jucători orice se poate întâmpla în perioada următoare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22