Fabinho a avut inițial un începtu destul de slab pe Anfield și nu a reușit să se impună ca titular, brazilianului fiindu-i mai greu să se acomodeze cu noua sa viață în Anglia.
Totuși, pe măsură ce a căpătat mai multă încredere în sine, jucătorul de 26 de ani a început să demonstreze că a fost un transfer inspirat, fiind foarte eficient din punct de vedere defensiv dar și capabil de pase excelente în jumătatea adversă.
Drept urmare, Fabinho a devenit o piesă de bază în echipa lui Jurgen Klopp și este printre cei mai respectați jucători din lot la ora actuală, el fiind capabil recent să îl înlocuiască cu succes în centrul apărării pe accidentatul Virgil van Dijk.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Discuția dintre Jurgen Klopp și Jordan Henderson după sosirea lui Fabinho

Jordan Henderson s-a arătat îngrijorat de forma excelentă a brazilianului după sosirea acestuia și l-a abordat pe Jurgen Klopp pentru a avea o discuție despre rolul său la club. Conform The Athletic, căpitanul lui Liverpool a vorbit cu Klopp despre ”redefinirea responsabilităților sale” la club.
Totuși, Henderson a rămas, în mod evident, o piesă de bază pe Anfield, el fiind căpitan la două dintre cele mai importante succese din istoria recentă a clubului: câștigarea Champions League și a campioantului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24