Primul club din Premier League care va scădea salariile jucătorilor, antrenorilor și staff-ului tehnic este Southampton. Aceștia au acceptat ca o parte din salariile care urmau să fie primite pentru lunile aprilie, mai și iunie să fie plătite după ce fotbalul va fi reluat.
Southampton a emis un comunicat prin care a anunțat măsurile luate "pentru protejarea viitorului clubului, a oamenilor care lucrează în interior și a a comunității".

Decizia luată de Southampton

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Această decizie a fost luată de Southampton pentru a evita trimiterea celorlalți angajați de la club în șomaj tehnic așa cum au anunțat alte cluburi din Premier League precum Newcastle, Tottenham, Norwich și Bournemouth. Liverpool anunțase că va apela la schema prin care Guvernul achită 80% din salariile celor aflați în șomaj tehnic, însă liderul din Premier League și-a întors decizia 48 de ore mai târziu.
Patronii noștri, domnul Gao și Katharina Liebherr au luat măsurile necesare pentru a se asigura că tot staff-ul nu își va primi salariul parțial cu întârziere, urmând să încaseze 100% din el până pe 30 iunie. Orice decizie despre viitorul după această dată va fi luat în avans, dar numai când vor exista mai multe informații. În aceste vremuri fără precedent ne înfruntăm cu multe provocări pentru modul nostru de afaceri și operațiunile de zi cu zi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 11 ORE