articol scris de Alex Ivan
Gareth Bale și James Rodriguez au primit o nouă lovitură din Spania. Cei doi au avut parte de o perioadă complicată pe Santiago Bernabeu și s-au aflat în dizgrațiile antrenorului Zinedine Zidane, care și-a exprimat în multe rânduri dorința de a renunța la serviciile lor. Presa spaniolă laudă acum decizia tehnicianului madrilenilor.
Un articol publicat de Marca în dimineața acestei zile i-a avut în prim plan pe Gareth Bale și James Rodriguez. Spaniolii îi atacă din nou pe foștii jucători de la Real Madrid și atrag un semnal de alarmă asupra evoluțiilor lor din Premier League.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
ACUM 20 ORE

Bale și Rodriguez, țintele presei din Spania

Marca a lăudat inițial debutul bun pe care James Rodriguez l-a avut la Everton, când a înscris trei goluri și a oferit tot atâtea pase decisive în primele sale cinci partide sub comanda lui Carlo Ancelotti. Publicația a îndreptat apoi atenția asupra formei slabe arătate de columbian în ultima vreme.
Jurnaliștii spanioli au făcut referire la perioada când Rodriguez a fost împrumutat la Bayern Munchen, unde acesta a avut de asemenea un start bun, dar “s-a stins” ulterior pe parcursul sezonului. Ibericii consideră că această poveste se va repeta și la Everton.
În cazul lui Bale, victima preferată a presei spaniole din trecut, Marca a subliniat că galezul nu a fost capabil să se impună din nou la Tottenham. Spaniolii spun că Bale a fost “retrogradat” în Europa League și atrag atenția asupra venitului său uriaș. Real Madrid se teme că Spurs va refuza să mai plătească jumătate din salariu pentru serviciile lui Bale, care câștigă cel mai mult dintre jucătorii lui Mourinho.
Bale va rata următoarele săptămâni după ce s-a accidentat în duelul cu Stoke din Carabao Cup. Galezul nu s-a aflat pe teren la ultima partidă a lui Tottenham, când echipa sa a remizat 1-1 cu Wolves.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17