Tottenham n-a reușit să spargă bariera din apărarea lui Watford, pregătită excelent de Nigel Pearson, și a înregistrat al 4-lea meci din campionat fără victorie. Deulofeu și Deeney au avut cele mai importante ocazii din prima repriză a meciului, însă goalkeeper-ul Gazzaniga a menținut echilibrul pe tabelă.
Tot Watford a fost echipa mai periculoasă în debutul părții secunde, însă jucătorilor lui Pearson le-a lipsit precizia în fața porții. După o oră de joc, Son a aprins speranțele fanilor lui Tottenham cu un șut periculos peste poartă. După câteva minute, Vertonghen a comis henț în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Watford. Gazzaniga a apărat execuția lui Troy Deeney și a ținut-o în joc pe Tottenham.
https://i.eurosport.com/2020/01/18/2755552.jpg
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
ACUM 6 ORE

Gedson Fernandes a debutat la Tottenham

Finalul duelului de pe Vicarage Road a fost extrem de intens, ambele echipe fiind aproape să înscrie golul victoriei. Cel mai aproape de reușita decisivă a fost Lamela, jucătorul lui Spurs, al cărui șut a fost respins de pe linia porții.
La Tottenham a debutat și Gedson Fernandes, mijlocașul adus în această săptămână sub formă de împrumut de la Benfica, în schimbul sumei de 4,5 milioane de euro. Jucătorul de 21 de ani a fost introdus în minutul 80 al meciului, în locul lui Lo Celso, și putea deschide scorul la prima sa acțiune, însă șutul său a fost imprecis.
https://i.eurosport.com/2020/01/16/2754479.jpg

Fernandes, clauză de 50 milioane de euro

Gedson Fernandes va juca pentru Spurs până în vara anului 2021. Pentru a-l transfera definitiv, londonezii vor fi nevoiți să achite clauza de 50 de milioane de euro. Eriksen, considerat contracandidatul principal pe postul ocupat de Gedson Fernandes, a început meciul cu Watford tot din postura de rezervă, fiind introdus cu 7 minute înaintea portughezului.
După remiza de astăzi, Tottenham poate coborâ în clasament, în funcție de rezultatele din celalate meciuri. Momentan, formația lui Jose Mourinho se află pe locul 7 în Premier League, la 30 de puncte în spatele liderului Liverpool.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18