Contul de Twitter FPL Insider - care monitorizează activitatea în Fantasy a jucătorilor din Premier League și a staff-ului - a devenit faimos după ce luna trecută a dezvăluit că mai mulți jucători de la Aston Villa l-au scos din echipa lor pe Jack Grealish.
Două zile mai târziu, Grealish a lipsit din înfrângerea celor de la Villa la Leicester din cauza unor accidentări iar managerul lui Leicester, Brendan Rodgers, a recunoscut că a auzit zvonurile privind condiția fizică a lui Grealish.
Antrenorul lui Aston Villa, Dean Smith, a promis că va pedepsi persoanele care au oferit informații și se pare că jucătorii și staff-ul de la Villa au acum interzis la a mai juca Fantasy.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Fantasy Premier League pune probleme jucătorilor

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a descris situația ca fiind una ”neprofesionistă și imorală”.
Daily Mail informează că membrii staff-ului de la echipele din Premier League au intrat în contact cu posesorul contului - un fan al celor de la Aston Villa din Norvegia, pe nume Henning - pentru a-i cere să nu mai dezvăluie numele și postul celor care fac modificări la Fantasy.
Henning a dezvăluit ulterior că nu mai publică astfel de informații privind staff-ul însă a precizat că va continua acest obicei în ceea ce privește jucătorii.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52