Contul de Twitter FPL Insider - care monitorizează activitatea în Fantasy a jucătorilor din Premier League și a staff-ului - a devenit faimos după ce luna trecută a dezvăluit că mai mulți jucători de la Aston Villa l-au scos din echipa lor pe Jack Grealish.
Două zile mai târziu, Grealish a lipsit din înfrângerea celor de la Villa la Leicester din cauza unor accidentări iar managerul lui Leicester, Brendan Rodgers, a recunoscut că a auzit zvonurile privind condiția fizică a lui Grealish.
Antrenorul lui Aston Villa, Dean Smith, a promis că va pedepsi persoanele care au oferit informații și se pare că jucătorii și staff-ul de la Villa au acum interzis la a mai juca Fantasy.
Premier League
Raheem Sterling nu mai e titular de drept la City, iar un club gigantic e interesat să-l transfere
ACUM 2 ORE

Fantasy Premier League pune probleme jucătorilor

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a descris situația ca fiind una ”neprofesionistă și imorală”.
Daily Mail informează că membrii staff-ului de la echipele din Premier League au intrat în contact cu posesorul contului - un fan al celor de la Aston Villa din Norvegia, pe nume Henning - pentru a-i cere să nu mai dezvăluie numele și postul celor care fac modificări la Fantasy.
Henning a dezvăluit ulterior că nu mai publică astfel de informații privind staff-ul însă a precizat că va continua acest obicei în ceea ce privește jucătorii.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pogba, la ora adevărului: "Bruno Fernandes poate să facă orice pe teren... în afară de asta!"
ACUM 20 ORE
Premier League
Abraham nu mai intră în planurile lui Tuchel! Atacantul lui Chelsea, dorit de o rivală din Anglia
IERI LA 10:06