Liverpool, Manchester United și Manchester City au pus ochii pe Jamal Musiala, care recent a devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui Bayern Munchen.
Potrivit Daily Mail, oficialii germani sunt conștienți de potențialul uriaș pe care îl are tânărul mijlocaș ofensiv, motiv pentru care sunt pregătiți să-i ofere un nou contract, în urma căruia ar urma să câștige 100.000 de euro/săptămână. Pe lângă salariul astronomic, Musiala ar urma să beneficieze și de numeroase bonusuri de performanță.
Contractul actual al lui Musiala expiră abia în 2022, dar cei de la Bayern vor să fie siguri că nu îl vor pierde în fața unei alte echipe uriașe din Europa. În această categorie se încadrează Liverpool și cele două rivale din Manchester, care îl urmăresc pe mijlocașul de 17 ani de ceva vreme.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI

Jamal Musiala a devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui Bayern Munchen

Bayern l-a adus pe Musiala de la academia lui Chelsea în vara anului 2019, pentru o sumă modică. Cu siguranță, decizia încă îi bântuie pe londonezi, având în vedere prestațiile fantastice reușite de englez în ultima vreme, la campioana Germaniei.
Musiala a atras repede atenția la echipele de tineret ale lui Bayern și în scurt timp a fost promovat la prima echipă de către Hansi Flick. Englezul a stabilit două recorduri istorice pentru clubul bavarez în acest an. Mai întâi a devenit cel mai tânăr jucător din istoria lui Bayern care debutează în Bundesliga, în meciul cu Freiburg din luna iunie. Apoi, mijlocașul a devenit cel mai tânăr marcator al campioanei Germaniei, în partida cu Schalke din septembrie.

#EuroScout Jamal Musiala

Musiala s-a născut în Germania, la Stuttgart, dar s-a mutat în Anglia la o vârstă foarte fragedă. El a reprezentat ambele țări la echipele de tineret, dar cea care a acționat mai repede și l-a chemat la naționala U21 a fost Anglia. Acum, Musiala se află și pe radarul lui Gareth Southgate, selecționerul naționalei mari a Albionului.
3 goluri a marcat Musiala până acum pentru Bayern Munchen, în 14 apariții.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38