Sterling a înscris deja 11 goluri pentru club și echipa națională a Angliei în acest sezon și a continuat astfel forma bună din stagiunea precedentă, când a înscris 27 de goluri (25 pentru City și două pentru Anglia).
Deși englezul are un început bun de sezon, el consideră că trebuie să facă mai multe pentru a fi considerat unul dintre cei mai buni: ”Am înscris 25 de goluri sezonul trecut și nu cred că am cum în acest sezon să fiu mulțumit cu mai puțin”, a declarat el pentru BBC Radio 5.
”Am câștigat Premier League sezonul trecut și în fiecare an trebuie să încerci să fii mai bun. Iar acest an nu este diferit, acestea sunt cifrele (40) dacă vrei să fii considerat unul dintre cei mai buni, trebuie să produci”,consideră Sterling.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Sterling poate fi titular în meciul Angliei de vineri cu Cehia iar o victorie ar aduce calificarea pentru echipa lui Gareth Southgate la Euro 2020.
Southgate îl folosește de obicei pe Sterling în atac alături de Harry Kane și Jadon Sancho sau Marcus Rashford. Jucătorul lui City este entuziasmat de puterea ofensivă a Angliei: ”Cred că toți acești jucători se îmbunătățesc. Încă învață dar în același timp produc, este un trio ofensiv care entuziasmează. Dar trebuie să facem performanțe la turneele mari. Acolo vom fi judecați”.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50