"Am văzut scris în ultima perioadă după partidele naționalei că Sterling este cel mai bun jucător al Angliei. Este mult mai mult de atât. În acest moment, el este între primii 5-6 jucători ofensivi din lume, în acel grup care se află imediat sub Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
Am scris recent că el și Sadio Mane sunt cei mai buni jucători ofensivi de flanc stâng din lume. În acest moment, consider că Sterling este peste Neymar.
Ambiția lui trebuie să fie ca, alături de Kylian Mbappe, să umple golul în era post-Messi și post-Ronaldo, când cei doi se vor retrage. Este un potențial câstigător al Balonului de Aur în următorii 4-5 ani, traiectoria progresivă face ca destinul său să fie al unui star global. Aș spune chiar că există elemente similare între dezvoltarea lui cu cea a lui Cristiano Ronaldo la Manchester United" a spus Jamie Carragher pentru Telegraph.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 19 ORE

"Poate marca 30 de goluri în acest sezon"

Carragher a dezvaluit cum poate Sterling să ajungă în vârful tuturor topurilor și a spus ca Liverpool a greșit când l-a vândut.
"Conceptul de atacant lateral a fost revoluționat de către Ronaldo și el nu s-a oprit din a bate recorduri de atunci, lovind de 4 ori pentru națională intr-un singur meci în preliminarii (vs Lithuania). Sterling are trăsături diferite, însă capacitatea lui de a fi la capătul oportunităților ivite înseamnă că și el poate fi la fel de eficient.
Din moment ce nu execută penalty-uri și lovituri libere ca Ronaldo este dificil să ajungă la aceleași cote, dar Sterling ar trebui să aibă ca obiectiv să înscrie 30 de goluri pentru City în acest sezon și să repete astfel de numere la apogeul carierei.
Nu mi-am imaginat că va deveni atât de bun și am considerat ca Liverpool a făcut o afacere bună când l-a cedat cu 50 de milioane de lire. M-am înșelat. Până la finalul carierei va fi evident că City l-a cumpărat pentru un preț mic" a mai spus Carragher.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29