Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sterling, întrebat dacă s-ar întoarce la Liverpool. Răspunsul uimitor al englezului

Cristian Mihală

Actualizat 24/03/2020 la 13:26 GMT+2

Raheem Sterling, unul dintre cei mai buni jucători ai lui City în ultimele două sezoane, a lăsat de înțeles că s-ar întoarce în viitor la Liverpool, clubul său de suflet.

Liverpool - Manchester City este primul meci transmis de Eurosport în acest weekend

Credit imagine: Eurosport

În 2015, după trei ani petrecuți pe Anfield, Sterling a ales provocarea numită "City", convins că pe Etihad, sub comanda lui Guardiola, are mult mai mari șanse la trofee. El a fost adus de Pep pentru o sumă importantă - 49 de milioane de lire - și a contribuit din plin la cele două titluri cucerite de "cetățeni", dar și la celelalte 5 Cupe câștigate în perioada 2015-2020.
De fiecare dată când s-a întors pe Anfield, ca adversar, Sterling a fost fluierat de cei care îl considerau până nu demult idol, fiind considerat un "trădător". Cu toate acestea, englezul are Liverpool în inimă, lucru de înțeles în condițiile în care s-a aflat în curtea grupării din 2010, pe când evolua pentru Academie.
Întrebat dacă ia în calcul să se întoarcă vreodată pentru a îmbrăca tricoul "cormoranilor", Sterling a lăsat de înțeles că și-ar dori acest lucru, mai ales că între timp Liverpool a ajuns o forță în Europa, câștigând anul trecut Liga Campionilor.
"Dacă m-aș întoarce vreodată la Liverpool? Să fiu cinstit cu voi, iubesc Liverpool. Nu interpretați greși acum, dar acest club va fi mereu în inima mea. E echipa care a făcut enorm pentru mine, care m-a ajutat să cresc", a spus Sterling potrivit Anfield Edition.
Declarația lui Sterling vine la doar câteva săptămâni distanță de la seria de complimente pe care atacantul de bandă a făcut-o la adresa fostului club.
Raheem a recunoscut că Liverpool a fost mai bună decât toată lumea în acest sezon și a dezvăluit care a fost elemntul care i-a lipsit în acest sezon lui Man City.
Respect pentru Liverpool, au fost mai buni decât toată lumea. Nu aș spune că ne-am dat bătuți, însă ne-a lipsit consistența, nu am fost cât trebuia de consistenți, atât cât ar fi trebuit. Nu am renunțat la titlu de bună voință. Este întotdeauna frumos să cucerești un titlu. Avem multe pentru care trebuie să ne luptăm. Încă putem obține lucruri mărețe anul acesta. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare trofeu pentru care ne putem bate. Putem încheia anul în Top 4 și ne putem bate pentru celelalte trofee. Ar fi un sezon reușit | Raheem Sterling, la începutul lui martie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo