Situația lui Pep Guardiola la Manchester City produce incertitudine la campioana Angliei. Deși antrenorul catalan mai are contract până la finalul sezonului viitor, zvonurile legate de o despărțire în vara viitoare se întețesc.
Această situație l-a determinat pe Raheem Sterling să refuze o ofertă de prelungire a contractului. Englezul de 24 de ani a semnat în urmă cu un an un contract până în 2023, însă cei de la City i-au făcut deja prelungire de contract.

Condiția pusă de Sterling

Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 18 ORE
Deși ofertă este irezistibilă din punct de vedere financiar, Sterling urmând să câștige 450.000 de lire pe săptămână dacă ar accepta, golgheterul lui City nu își dorește să semneze până când nu este rezolvată situația lui Guardiola, scrie presa engleză.
Sterling a avut un progres impresionant la City de la venirea lui Pep Guardiola, reușind să marcheze 17 goluri în stagiunea precedentă. În actualul sezon, Sterling are 7 goluri în 13 etape.
Sterling a impresionat și în lupta împotriva rasismului. El a fost nominalizat pentru acest lucru de către BBC pentru "Personalitatea anului"
Premier League
Guardiola continuă răfuiala cu criticii săi vehemenți: "Când am jucat împotriva lor, i-am distrus"
13/05/2022 LA 15:05
Premier League
Ten Hag a crezut că l-a întors pe De Jong din drumul spre City, dar a avut parte de un refuz subit
13/05/2022 LA 10:23