Situația lui Pep Guardiola la Manchester City produce incertitudine la campioana Angliei. Deși antrenorul catalan mai are contract până la finalul sezonului viitor, zvonurile legate de o despărțire în vara viitoare se întețesc.
Această situație l-a determinat pe Raheem Sterling să refuze o ofertă de prelungire a contractului. Englezul de 24 de ani a semnat în urmă cu un an un contract până în 2023, însă cei de la City i-au făcut deja prelungire de contract.

Condiția pusă de Sterling

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ORĂ
Deși ofertă este irezistibilă din punct de vedere financiar, Sterling urmând să câștige 450.000 de lire pe săptămână dacă ar accepta, golgheterul lui City nu își dorește să semneze până când nu este rezolvată situația lui Guardiola, scrie presa engleză.
Sterling a avut un progres impresionant la City de la venirea lui Pep Guardiola, reușind să marcheze 17 goluri în stagiunea precedentă. În actualul sezon, Sterling are 7 goluri în 13 etape.
Sterling a impresionat și în lupta împotriva rasismului. El a fost nominalizat pentru acest lucru de către BBC pentru "Personalitatea anului"
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 4 ORE
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49