Antrenorul celor de la Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a avut "discuții informale" pentru posibila înlocuire a lui Jurgen Klopp în viitor! Este dezvăluirea făcută de jurnalistul David Ornstein de la Athletic, cunoscut ca apropiat de liderul din Premier League.
Gerrard a semnat săptămâna trecută prelungirea contractului cu Glasgow Rangers după ce a reușit să califice echipa în primăvara Europa League. La câteva ore distanță, cei de la Liverpool au anunțat că Jurgen Klopp și-a prelungit contractul până în 2024.
Gerrard, succesorul lui Klopp
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38
Deși a reprezentat doar o coincidență faptul că cele două anunțuri au venit în aceeași zi, Steven Gerrard este primul nume luat în calcul de către cei de la Liverpool pentru înlocuirea lui Jurgen Klopp în viitor, când germanul va decide să plece. David Ornstein a oferit mai multe amănunte
Nu este un secret că Gerrard și mulți de la club și-ar dori ca acesta să fie managerul lui Liverpool într-o zi și, cu toate că s-ar putea să nu se întâmple niciodată, subiectul a fost discutat în mod informal de toate părțile implicate. Gerrard este în contact constant cu Klopp și conducerea lui Liverpool
Astfel, faptul că atât Gerrard, cât și Klopp au semnat până în 2024 un reprezintă o coincidență și, dacă Gerrard va primi o ofertă pentru preluarea băncii lui Liverpool, va fi într-un punct al carierei în care va fi pregătit pentru acest job. Însă, în acest moment, totul reprezintă doar o posibilitate pentru viitor.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14