Antrenorul celor de la Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a avut "discuții informale" pentru posibila înlocuire a lui Jurgen Klopp în viitor! Este dezvăluirea făcută de jurnalistul David Ornstein de la Athletic, cunoscut ca apropiat de liderul din Premier League.
Gerrard a semnat săptămâna trecută prelungirea contractului cu Glasgow Rangers după ce a reușit să califice echipa în primăvara Europa League. La câteva ore distanță, cei de la Liverpool au anunțat că Jurgen Klopp și-a prelungit contractul până în 2024.
Gerrard, succesorul lui Klopp
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 4 ORE
Deși a reprezentat doar o coincidență faptul că cele două anunțuri au venit în aceeași zi, Steven Gerrard este primul nume luat în calcul de către cei de la Liverpool pentru înlocuirea lui Jurgen Klopp în viitor, când germanul va decide să plece. David Ornstein a oferit mai multe amănunte
Nu este un secret că Gerrard și mulți de la club și-ar dori ca acesta să fie managerul lui Liverpool într-o zi și, cu toate că s-ar putea să nu se întâmple niciodată, subiectul a fost discutat în mod informal de toate părțile implicate. Gerrard este în contact constant cu Klopp și conducerea lui Liverpool
Astfel, faptul că atât Gerrard, cât și Klopp au semnat până în 2024 un reprezintă o coincidență și, dacă Gerrard va primi o ofertă pentru preluarea băncii lui Liverpool, va fi într-un punct al carierei în care va fi pregătit pentru acest job. Însă, în acest moment, totul reprezintă doar o posibilitate pentru viitor.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 7 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 8 ORE