Steven Gerrard a recunoscut de curând că urmărește îndeaproape cazul Manchester City, în condițiile în care echipa antrenată de Pep Guardiola ar putea să cedeze în perioada următoare titlul câștigat în 2014 în Premier League. Campioana en-titre a primit o interdicție pentru următoarele 2 sezoane din Champions League și o amendă de 30 milioane de euro, din cauza nerespectării fairplay-ului financiar în perioada 2012-2016.
Manchester City a fost acuzată de UEFA pentru "încălcarea Regulamentului UEFA de licenţiere a cluburilor şi de fairplay financiar". Potrivit presei din Anglia, clubul lui Pep Guardiola a falsificat veniturile încasate de City din sponsorizările companiei Etihad, pentru a se încadra în fairplay-ul financiar stabilit de forul european.

Steven Gerrard, direct interesat de cazul Manchester City

Premier League
Manchester City, doar o remiză pe terenul lui Aston Villa! "Cetățenii" rămân pe 2 în Premier League
03/09/2022 LA 18:35
Gerrard a fost căpitanul lui Liverpool în 2014, campanie care este cunoscută pentru nenumăratele schimbări de situație la vârful clasamentului. În final, sărbătoarea titlului nu a avut loc pe Anfield, ci pe Etihad, prilej foarte bun pentru Gerrard să-și păstreze atenția pe seria de pedepse aplicată celor de la Man City.
Am citit despre asta. Vom aștepta și vom vedea ce se va întâmpla. Din punctul de vedere al UEFA, este cu adevărat o pedeapsă puternică. Sunt sigur că vor face apel, așa că trebuie să așteptăm să vedem care este deznodământul și putem urmări ce se întâmplă în Premier League. Dacă ne uităm la cât de drastică este pedeapsa UEFA, atunci ne putem da seama că ceva este cu adevărat greșit acolo. Sunt interesat să văd ce se va întâmpla, bineînțeles, din motive evidente.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Haaland, un nou hattrick! Arsenal, lider neînvins în Premier League. Liverpool, succes în prelungiri
31/08/2022 LA 20:53
Premier League
Ghinion teribil pentru Gerrard! A plătit 30 de milioane pentru un jucător care va rata tot sezonul
15/08/2022 LA 15:22