Liverpool este într-o criză profundă și nu a mai câștigat de 5 etape în Premier League. Echipa lui Klopp trebuie să își revină cât mai repede posibil, altfel riscă să piardă contactul cu echipele din Manchester aflate în fruntea clasamentului.
După 3 ani în care lucrurile au mers strună pe Anfield, acum a venit primul moment de criză prelungită, iar multă lume începe să își pună întrebări privind viitorul lui Klopp pe Anfield. Germanul a declarat recent că vrea să își ducă la bun sfârșit contractul scadent în vara lui 2024, după care și-ar dori o pauză.
În mod normal, nu se pune problema unei despărțiri premature între Klopp și Liverpool, chiar dacă rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor în acest sezon, dar casele de pariuri se gândesc deja la viitorul antrenor al "cormoranilor".
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854062.jpg

Steven Gerrard, favoritul caselor de pariuri pentru a deveni antrenorul lui Liverpool, după ce Klopp va pleca

În opinia bookmakerilor, Steven Gerrard este marele favorit să o preia pe Liverpool când Klopp va decide să plece de pe Anfield. Legenda "cormoranilor" face o treabă excelentă la Rangers, echipă pe care este pe cale să o conducă spre primul titlu în Scoția din ultimul deceniu.
Gerrard ar fi cu siguranță și pe placul fanilor lui Liverpool iar fostul mare fotbalist a declarat de nenumărate ori că țelul său suprem în antrenorat este să ajungă la echipa la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.
Pe locul 2 în acest totp este un alt fost jucător important al "cormoranilor", Xabi Alonso, care în prezent antrenează echipa secundă de la Real Sociedad. Nume mari precum Thomas Tuchel, Diego Simeone, Julian Nagelsmann, Antonio Conte sau Massimiliani Allegri sunt și ele luate în considerare de bookmakeri.
Cotele pentru viitorul antrenor al lui Liverpool
  • 1.Steven Gerrard - 1,90
  • 2.Xabi Alonso - 2,50
  • 3.Julian Nagelsmann - 7
  • 4.Thomas Tuchel - 14
  • 5.Diego Simeone - 16
  • 6. Pep Lijnders (secundul lui Klopp) - 20
  • 7.Zeljko Buvac (fostul secund al lui Klopp) - 20
  • 8.Antonio Conte - 25
  • 9.Massimiliano Allegri - 25
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14