Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steven Gerrard e favoritul caselor de pariuri să devină succesorul lui Jurgen Klopp la Liverpool

Nicu Savin

Actualizat 24/01/2021 la 13:55 GMT+2

Liverpool a avut 3 ani extraordinari, dar formația lui Klopp traversează o perioadă foarte complicată în prezent. Chiar dacă e greu de crezut că germanul va pleca în curând de la cârma echipei, bookmakerii din Marea Britanie au întocmit deja o listă cu potențiali înlocuitori, marele favorit al acestora fiind Steven Gerrard.

Jürgen Klopp (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool este într-o criză profundă și nu a mai câștigat de 5 etape în Premier League. Echipa lui Klopp trebuie să își revină cât mai repede posibil, altfel riscă să piardă contactul cu echipele din Manchester aflate în fruntea clasamentului.
După 3 ani în care lucrurile au mers strună pe Anfield, acum a venit primul moment de criză prelungită, iar multă lume începe să își pună întrebări privind viitorul lui Klopp pe Anfield. Germanul a declarat recent că vrea să își ducă la bun sfârșit contractul scadent în vara lui 2024, după care și-ar dori o pauză.
În mod normal, nu se pune problema unei despărțiri premature între Klopp și Liverpool, chiar dacă rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor în acest sezon, dar casele de pariuri se gândesc deja la viitorul antrenor al "cormoranilor".
Steven Gerrard

Steven Gerrard, favoritul caselor de pariuri pentru a deveni antrenorul lui Liverpool, după ce Klopp va pleca

În opinia bookmakerilor, Steven Gerrard este marele favorit să o preia pe Liverpool când Klopp va decide să plece de pe Anfield. Legenda "cormoranilor" face o treabă excelentă la Rangers, echipă pe care este pe cale să o conducă spre primul titlu în Scoția din ultimul deceniu.
Gerrard ar fi cu siguranță și pe placul fanilor lui Liverpool iar fostul mare fotbalist a declarat de nenumărate ori că țelul său suprem în antrenorat este să ajungă la echipa la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.
Pe locul 2 în acest totp este un alt fost jucător important al "cormoranilor", Xabi Alonso, care în prezent antrenează echipa secundă de la Real Sociedad. Nume mari precum Thomas Tuchel, Diego Simeone, Julian Nagelsmann, Antonio Conte sau Massimiliani Allegri sunt și ele luate în considerare de bookmakeri.
Cotele pentru viitorul antrenor al lui Liverpool
  • 1.Steven Gerrard - 1,90
  • 2.Xabi Alonso - 2,50
  • 3.Julian Nagelsmann - 7
  • 4.Thomas Tuchel - 14
  • 5.Diego Simeone - 16
  • 6. Pep Lijnders (secundul lui Klopp) - 20
  • 7.Zeljko Buvac (fostul secund al lui Klopp) - 20
  • 8.Antonio Conte - 25
  • 9.Massimiliano Allegri - 25
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo