Liverpool se află la numai 6 puncte depărtare de primul titlu de campioană a Angliei, după o pauză de 30 de ani. Gerrard, omul care a evoluat 17 ani pentru formația de pe Anfield, a reușit performanțe impresionante, însă n-a putut câștiga și prestigiosul trofeu.
Într-un interviu oferit recent pentru The Athletic, actualul manager al lui Rangers a mărturisit că va fi extrem de bucuros în momentul în care Liverpool, condusă de Klopp, va cuceri în sfârșit titlul în Premier League. Gerrard s-a declarat pur și simplu impresionat de calitățile tactice ale germanului, pe care îl consideră cel mai bun antrenor din lume, la ora actuală.
Fostul căpitan al lui Liverpool consideră că oficialii de pe Anfield ar trebui să ia în calcul deja ridicarea unei statui cu numele lui Jurgen Klopp:
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
O s-o spun direct: Jurgen Klopp este cel mai bun antrenor din lume. Știu că există foarte multe alte nume uriașe, dar asta e părerea mea. Am numai respect pentru Jurgen și pentru modul în care gestionează lucrurile. A dus echipa la un alt nivel. Din punctul meu de vedere, un antrenor de talia lui Klopp ar trebui recompensat acum. În fotbal se așteaptă ca oamenii să îmbătrânească înainte ca realizările lor să fie recunoscute în întregime. Dar știu că oficialii lui Liverpool nu vor lăsa să se întâmple asta. În momentul în care Jurgen va aduce titlul pe Anfield, ar trebui să se apuce de ridicarea statuii. | Steven Gerrard

Jurgen Klopp, foarte aproape să câștige titlul în Premier League cu Liverpool

Jurgen Klopp a preluat-o pe Liverpool în 2015, pe vremea când formația de pe Anfield ocupa locul 10 în Premier League. Tehnicianul german a schimbat jocul lui Liverpool încă din primul sezon, iar odată cu trecerea timpului a transformat echipa într-o mașinărie de goluri. Cu Klopp la conducere, formația de pe Anfield a cucerit 3 trofee în stagiunea precedentă: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Cu 9 etape rămase până la finalul sezonului actual, Liverpool se află pe primul loc în Premier League, cu un avans de 25 de puncte față de urmăritoarea Manchester City. Primul meci de la revenirea fotbalului, pentru "cormorani", va fi duminică (ora 21:00), pe terenul rivalei locale Everton, transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Liverpool ar putea câștiga titlul chiar pe Goodison Park, în cazul în care jucătorii lui Klopp câștigă, iar City pierde pe terenul lui Arsenal, mâine de la ora 22:15.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52