Recent, Gary Neville a recunoscut că trio-ul format din Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez este cel mai bun trio din istoria Premier League, peste cel al lui Liverpool din prezent: Salah - Mane - Firmino. Apoi, fotbalistul legendar al "diavolilor roșii" a făcut o precizare la adresa lui Tevez:
"Ce m-a enervat la Tevez a fost că a scăzut ritmul în sezonul secund, a început să stea pe masa de tratament, să ajungă târziu la antrenamente, se juca în acele momente cu clubul și nu am putut suporta asta. Am fost dezamăgit că nu s-a comportat profesionist.", a spus Neville, pentru SkySports, în urmă cu o zi.
Kia Joorabchian i-a luat apărarea clientului său, acuzându-l pe Neville că a făcut niște comentarii nefondate. Mai mult, impresarul a făcut referire la numărul de trofee câștigate de atacantul argentinian în carieră, prin comparație cu cele din palmaresul fostului internațional englez.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 7 ORE
Nu a existat vreo problemă de atitudine în cazul lui Tevez. Din contră, era disperat să joace. Cifrele sale au fost foarte bune: a marcat 15 goluri și a oferit 7 assist-uri în al doilea său sezon la United. Și-a dorit să evolueze în toate meciurile, mai puțin în cele 3 în care a fost accidentat. Dacă ar fi să chestionăm profesionalismul cuiva, ar trebui să ne uităm la Gary Neville. Nu și-a făcut temele, ca reporter, prin acele comentarii asupra carierei lui Tevez. Nu a sunat pe nimeni înainte să facă acele afirmații. Știe doar să comenteze.
Neville a criticat un jucător care a cucerit mai multe trofee decât a reușit el în carieră. Carlos a câștigat trofee în toate campionatele în care a jucat și, chiar și la 34 de ani, a reușit să marcheze golul decisiv și să obțină titlul cu Boca Juniors.

Tevez, de două ori campion cu United

Carlos Tevez a jucat la United în perioada 2007-2009, reușind să înscrie 63 de goluri și să câștige 6 trofee, printre care 2 titluri în Premier League și un trofeu UEFA Champions League. Apoi, atacantul argentinian a ajuns la rivala din oraș, Manchester City, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane, cucerind 3 trofee.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 11 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38