Recent, Gary Neville a recunoscut că trio-ul format din Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez este cel mai bun trio din istoria Premier League, peste cel al lui Liverpool din prezent: Salah - Mane - Firmino. Apoi, fotbalistul legendar al "diavolilor roșii" a făcut o precizare la adresa lui Tevez:
"Ce m-a enervat la Tevez a fost că a scăzut ritmul în sezonul secund, a început să stea pe masa de tratament, să ajungă târziu la antrenamente, se juca în acele momente cu clubul și nu am putut suporta asta. Am fost dezamăgit că nu s-a comportat profesionist.", a spus Neville, pentru SkySports, în urmă cu o zi.
Kia Joorabchian i-a luat apărarea clientului său, acuzându-l pe Neville că a făcut niște comentarii nefondate. Mai mult, impresarul a făcut referire la numărul de trofee câștigate de atacantul argentinian în carieră, prin comparație cu cele din palmaresul fostului internațional englez.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Nu a existat vreo problemă de atitudine în cazul lui Tevez. Din contră, era disperat să joace. Cifrele sale au fost foarte bune: a marcat 15 goluri și a oferit 7 assist-uri în al doilea său sezon la United. Și-a dorit să evolueze în toate meciurile, mai puțin în cele 3 în care a fost accidentat. Dacă ar fi să chestionăm profesionalismul cuiva, ar trebui să ne uităm la Gary Neville. Nu și-a făcut temele, ca reporter, prin acele comentarii asupra carierei lui Tevez. Nu a sunat pe nimeni înainte să facă acele afirmații. Știe doar să comenteze.
Neville a criticat un jucător care a cucerit mai multe trofee decât a reușit el în carieră. Carlos a câștigat trofee în toate campionatele în care a jucat și, chiar și la 34 de ani, a reușit să marcheze golul decisiv și să obțină titlul cu Boca Juniors.

Tevez, de două ori campion cu United

Carlos Tevez a jucat la United în perioada 2007-2009, reușind să înscrie 63 de goluri și să câștige 6 trofee, printre care 2 titluri în Premier League și un trofeu UEFA Champions League. Apoi, atacantul argentinian a ajuns la rivala din oraș, Manchester City, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane, cucerind 3 trofee.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE