Olandezul de 23 de ani a jucat doar 61 de minute ăn Premier League pentru echipa de pe Old Trafford după ce a ajuns de la Ajax pentru peste 40 de milioane de euro în această vară.
Donny van de Beek a fost lăsat din nou pe bancă de Ole Gunnar Solskjaer în egalul lui Manchester United cu Chelsea, 0-0, din acest weekend.

Marco Van Basten, despre Van de Beek

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 11 ORE
Vorbind la Rondo, o emisiune difuzată pe canalul olandez Ziggo Sport, Van Basten consideră că Van de Beek ar fi trebuit să mai aștepte și să-și analizeze cu grijă variantele în loc să se grăbească să meargă la Manchester United.
”Donny nu ar fi trebuit să meargă la Manchester United. Când ești un jucător, vrei să joci săptămână de săptămână. Este foarte greu pentru un jucător ca Donny să joace doar șase sau șapte meciuri pe an. Îți afectează ritmul de joc”, consideră Van Basten.
”Știu că acum câștigă mulți bani, mult mai mult decât lua înainte. Dar ca jucător de top trebuie să fii critic cu tine și să analizezi ce șanse ai să joci când semnezi cu un club nou”, a adăugat olandezul.
'Donny ar fi trebuit să aștepte variante mai bune și să semnze cu alt club”, a completat el.
Donny van de Beek câștiga la Ajax 30.000 de euro pe săptămână, însă la Manchester United salariul său a ajuns la peste 110.000 euro.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 18 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38