Suporterii echipei Wolverhampton veniți vineri la meciul cu Manchester City ar putea răspunde în faţa instanţei după ce la meciul contra campioanei Angliei au aruncat cu diverse obiecte spre teren, punând în pericol integritatea fizică a jucătorilor. Incidentele au fost provoate după ce Raheem Sterling a înscris al doilea gol pentru City.
Arbitrul de la centru, Martin Atkinson, a ridicat de pe gazon inclusiv o sticlă din metal. În acest context, crainicul stadionului Molineux a făcut apel la suporteri încercând să prevină astfel de manifestări. Oficialii lui Wolves au anunțat după meci că vor încerca, alături de ofițerii de poliție, să-i identifice pe cei care au comis asemenea fapte.

Succes umbrit pentru Wolverhampton

Premier League
Fanii lui Man United vor părăsi Old Trafford in minutul 68 la meciul cu Wolves, in semn de protest
31/01/2020 LA 06:35
Campioana Angliei a încasat vineri seară cea de-a cincea înfrângere a sezonului, scor 2-3, în deplasare cu Wolverhampton. În acest moment, Liverpool pare a fi deja campioana din Premier League. Aflați în inferioritate numerică încă din minutul 12, elevii lui Guardiola conducea la pauză cu 1-0. Raheem Sterling a reușit dubla în minutul 50.
Gazdele nu au renunțat la luptă și au reușit să se impună prin golurile lui Adama Traore (55), Raul Jimenez (82) şi Matt Doherty (89). Manchester City a acumulat 38 de puncte şi ocupă locul 3 în campionat, fiind în prezent la o distanţă de 14 puncte faţă de liderul Liverpool. La capătul opus, Wolverhampton este pe poziţia a 5-a.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Wolves, în pericol după falimentul companiei Thomas Cook
07/10/2019 LA 11:50
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56