Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Super Liga Europeană: Henderson a convocat o întâlnire de urgență a căpitanilor din Premier League

Vlad Dumitrescu

Publicat 20/04/2021 la 19:10 GMT+3

Jordan Henderson a convocat o întrunire de urgență a căpitanilor din Premier League.

Jordan Henderson

Credit imagine: Getty Images

Daily Mail scrie că Jordan Henderson va fi cel care va coordona răspunsul jucătorilor, în ciuda faptului că Liverpool este unul dintre cluburile fondatoare ale Super Ligii Europene. Întrunirea căpitanilor va avea loc miercuri, 21 aprilie.
Alături de Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United și Tottenham s-au alăturat noii Super Ligi care ar putea schimba pentru totdeauna fotbalul.
Tot Henderson a fost cel care și-a convocat omologii din Premier League ca răspuns la pandemia de coronavirus anul trecut, ceea ce a dus la inițiativa Players Together, care a avut ca scop să strângă fonduri pentru sistemul de sănătate englez.
James Milner, coechipierul lui Henderson, a criticat noua Super Ligă, la fel ca Jurgen Klopp sau Pep Guardiola.

Pep Guardiola este împotriva Super Ligii Europene

După ce Jurgen Klopp a avut o reacție potrivnică înființării Superligii Europei, Pep Guardiola și-a spus și el părerea despre noua competiție, iar ibericul de la City este pe aceeași lungime de undă co omologul său de la Liverpool
"Cu câteva ore înainte ca declarația să fie lansată, am aceeaşi părere precum ceilalți colegi ai mei. Mi-au spus că se va lansa o declarație. Declarația este încă acolo, dar nimeni nu vorbește clar cu mai multe detalii despre ce se va întâmpla. Suntem încă în această poziție.
Nu este sport atunci când nu există nicio relație între efort și succes. Nu este sport dacă nu contează că pierzi. Am spus de multe ori că vreau cea mai bună competiție posibilă. Nu este corect dacă echipele luptă la vârf și nu se pot califica mai departe.", a explicat Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo