Daily Mail scrie că Jordan Henderson va fi cel care va coordona răspunsul jucătorilor, în ciuda faptului că Liverpool este unul dintre cluburile fondatoare ale Super Ligii Europene. Întrunirea căpitanilor va avea loc miercuri, 21 aprilie.
Alături de Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United și Tottenham s-au alăturat noii Super Ligi care ar putea schimba pentru totdeauna fotbalul.
Tot Henderson a fost cel care și-a convocat omologii din Premier League ca răspuns la pandemia de coronavirus anul trecut, ceea ce a dus la inițiativa Players Together, care a avut ca scop să strângă fonduri pentru sistemul de sănătate englez.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
James Milner, coechipierul lui Henderson, a criticat noua Super Ligă, la fel ca Jurgen Klopp sau Pep Guardiola.

Pep Guardiola este împotriva Super Ligii Europene

După ce Jurgen Klopp a avut o reacție potrivnică înființării Superligii Europei, Pep Guardiola și-a spus și el părerea despre noua competiție, iar ibericul de la City este pe aceeași lungime de undă co omologul său de la Liverpool
"Cu câteva ore înainte ca declarația să fie lansată, am aceeaşi părere precum ceilalți colegi ai mei. Mi-au spus că se va lansa o declarație. Declarația este încă acolo, dar nimeni nu vorbește clar cu mai multe detalii despre ce se va întâmpla. Suntem încă în această poziție.
Nu este sport atunci când nu există nicio relație între efort și succes. Nu este sport dacă nu contează că pierzi. Am spus de multe ori că vreau cea mai bună competiție posibilă. Nu este corect dacă echipele luptă la vârf și nu se pot califica mai departe.", a explicat Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52