Super Liga a rezistat doar 48 de ore, reacția fanilor și a jucătorilor determinându-i pe cei mai mulți dintre conducătorii celor 12 formații care semnaseră pentru noua competiție să se retragă din ea. Florentino Perez, președintele Super Ligii, spune că aceasta e departe de a fi terminată iar cluburile vor în continuare să găsească o modalitate prin a implementa proiectul.
"Vom continua să lucrăm. Căutăm modalități prin care putem să facem acest proiect. Ar fi păcat să nu se facă", a declarat Perez la emisiunea de radio El Larguero.

Englezii, interziși la Super Ligă

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Totuși, un astfel de proiect pare în acest moment doar o fata morgana, în contextul în care Premier League va introduce reguli clare în acest sens. Fără formațiile din Anglia, cel mai puternic campionat al lumii, o asemenea competiție nu va putea avea loc niciodată.
Concret, The Times anunță că șefii Premier League vor introduce o regulă clară, potrivit căreia orice formație va adera la o competiție nou înființată va fi retrogradată. "Această regulă va omorî pentru totdeauna posibilitatea creării unei Super Ligi", a dezvăluit o sursă din Federația Engleză de Fotbal pentru sursa citată.
Fără formațiile din Anglia, care reprezintă principalul pol de putere din Europa, e greu de crezut că poate exista o competiție paralelă cu Champions League. Pe lângă britanici, francezii și germanii au declinat de la început participarea la "rebeliune". Ca atare, planul lui Florentino Perez nu doar că e suspendat, dar devine imposibil.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24