Fotbal
Premier League

Superstarul din Premier League care primește "bilet de voie" din partea clubului, de teama pandemiei

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Firmino & Kante

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
22/05/2020 la 08:52

Chelsea îi va oferi permisiunea lui N'Golo Kante de a lipsi pentru restul sezonului 2019-2020 din cauza temei de coronavirus.

Mijlocașul francez al lui Chelsea a întâmpinat în trecut probleme de sănătate și este îngrijorat de riscurile pe care și le-ar asuma odată cu revenirea pe terenul de fotbal. Campionul mondial, N'Golo Kante, nu a dorit să vină la antrenamentele echipei de miercuri, deși fusese prezent la baza lui Chelsea cu o zi înainte.

Jucătorul de 29 de ani s-a antrenat la baza de la Cobham marți, în prima zi în care echipelor din Premier League le-a fost permis să reia antrenamentele în grupuri restrânse. Kante a decis să nu participe însă la ședința de miercuri și pare că teama lui nu a scăzut în intensitate. Kante și-a pierdut fratele mai mare în urma unui infarct cu doar câteva săptămâni înainte de Campionatul Mondial din 2018, iar el a avut parte de un episod terifiant după ce a leșinat la un antrenament. A primit însă undă verde din partea medicilor să revină pe teren.

Premier League

Premier League revine | Doar două cazuri de infectare cu COVID-19 în al doilea val de teste

IERI LA 06:28

"Bilet de voie" din partea lui Chelsea pentru Kante

Chelsea, în orice caz, este gata să-i ofere lui Kante permisiunea de a lipsi pentru restul sezonului dacă teama lui de coronavirus persistă. Frank Lampard îl susține pe campionul mondial, care nu privește cu ochi buni reluarea Premier League tocmai din cauza pandemiei de coronavirus. Deși efectul pandemiei a scăzut la nivel global, virusul există în continuare, iar Kante nu vrea să riște nimic.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

N'Golo Kante a refuzat să se antreneze miercuri

21/05/2020 LA 05:44
Fotbal

Liverpool domină echipa anului 2019 anunțată de EA Sports

07/01/2020 LA 07:05
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueChelseaN'Golo KanteMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

Unul dintre cei mai buni portari din Premier League, testat pozitiv cu COVID-19. Cum s-a infectat

ACUM 5 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe