Mijlocașul francez al lui Chelsea a întâmpinat în trecut probleme de sănătate și este îngrijorat de riscurile pe care și le-ar asuma odată cu revenirea pe terenul de fotbal. Campionul mondial, N'Golo Kante, nu a dorit să vină la antrenamentele echipei de miercuri, deși fusese prezent la baza lui Chelsea cu o zi înainte.
Jucătorul de 29 de ani s-a antrenat la baza de la Cobham marți, în prima zi în care echipelor din Premier League le-a fost permis să reia antrenamentele în grupuri restrânse. Kante a decis să nu participe însă la ședința de miercuri și pare că teama lui nu a scăzut în intensitate. Kante și-a pierdut fratele mai mare în urma unui infarct cu doar câteva săptămâni înainte de Campionatul Mondial din 2018, iar el a avut parte de un episod terifiant după ce a leșinat la un antrenament. A primit însă undă verde din partea medicilor să revină pe teren.

"Bilet de voie" din partea lui Chelsea pentru Kante

Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Chelsea, în orice caz, este gata să-i ofere lui Kante permisiunea de a lipsi pentru restul sezonului dacă teama lui de coronavirus persistă. Frank Lampard îl susține pe campionul mondial, care nu privește cu ochi buni reluarea Premier League tocmai din cauza pandemiei de coronavirus. Deși efectul pandemiei a scăzut la nivel global, virusul există în continuare, iar Kante nu vrea să riște nimic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04
Ligue 1
Messi s-a detașat în lupta pentru Balonul de Aur! Cum arată topul favoriților după mutarea la PSG
13/08/2021 LA 16:47