Fanii care merg la meciuri sunt din ce în ce mai îngrijorați de VAR. Principalele nemulțumiri sunt în legătură cu durata întreruperii jocului și lipsa de comunicare din stadioane – suporterii nu pot vede reluările pe ecran. Din tribune au început să se audă tot mai des scandări anti-VAR.
Astfel, Asociația Suporterilor Fotbalului (FSA) cere Premier League să ia măsuri.
”Când jocurile au fost întrerupte de VAR, a existat o lipsă de comunicare privind felul în care au fost informați suporterii din tribune, care au rămas de cele mai multe ori nedumeriți”, a declarat un purtător de cuvânt al FSA.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
”Drept urmare, mulți suporteri consideră că VAR are în acest moment un impact negativ asupra jocului, indiferent de felul în care sunt direcționate deciziile. VAR trebuie să funcționeze și pentru fanii prezenți la meci”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2019/09/21/2680812.jpg
”FSA se va întâlni cu Premier League iar VAR este subiectul discuției – de ce cluburile nu arată deciziile pe ecran și ce instrucțiuni au fost oferite cluburilor?”
În prezent informațiile privind deciziile VAR sunt comunicate în două feluri: prin graficele de pe ecranul imens care arată când are loc o verificare și, dacă decizia este întoarsă, prin folosirea unor imagini video care explică decizia. În weekend însă, pe Emirates și Carrow Road, unde au fost întoarse deciziile arbitrilor, nu au fost disponibile imagini video.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24