Pedro Chirivella încă nu a luat o decizie privind viitorul său la Liverpool deși a primit o ofertă pe cinci ani de la gruparea de pe Anfield, informează Goal. Contractul actual al mijlocașului spaniol (23 de ani) va expira la sfârșitul lui iunie, deși Liverpool îl poate prelungi pentru că sezonul din Premier League va fi încheiat atunci.
Chirivella a intrat pe parcurs în meciurile cu MK Dons și Arsenal în Cupa Ligii și a fost căpitanul echipei lui Liverpool plină de tineri care a piredut la Aston Villa. El a avut apoi evoluții excelente în meciurile cu Everton și Shrewsbury în Cupa Angliei.
Liverpool consideră că securitatea unui contract pe termen lung îl poate convinge pe Chirivella și reprezentanții săi și a făcut astfel o ofertă oficială. Chirivella ar fi primit mai multe oferte de la cluburi din Europa deja, printre care Nantes și Rangers.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52