Pedro Chirivella încă nu a luat o decizie privind viitorul său la Liverpool deși a primit o ofertă pe cinci ani de la gruparea de pe Anfield, informează Goal. Contractul actual al mijlocașului spaniol (23 de ani) va expira la sfârșitul lui iunie, deși Liverpool îl poate prelungi pentru că sezonul din Premier League va fi încheiat atunci.
Chirivella a intrat pe parcurs în meciurile cu MK Dons și Arsenal în Cupa Ligii și a fost căpitanul echipei lui Liverpool plină de tineri care a piredut la Aston Villa. El a avut apoi evoluții excelente în meciurile cu Everton și Shrewsbury în Cupa Angliei.
Liverpool consideră că securitatea unui contract pe termen lung îl poate convinge pe Chirivella și reprezentanții săi și a făcut astfel o ofertă oficială. Chirivella ar fi primit mai multe oferte de la cluburi din Europa deja, printre care Nantes și Rangers.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55