Liverpool este aproape de a deveni campioana Angliei pentru prima dată după 30 de ani. Două victorii cu Everton și Crystal Palace vor face ca matematic echipa lui Jurgen Klopp să nu mai poată fi ajunsă de către Manchester City.
Titlul pare deja o certitudine pentru gruparea de pe Anfield, astfel că apar și pregătiri pentru meciurile care vor mai rămâne de jucat și pentru sezonul următor.

4 noi titulari + 2 "transferuri"

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
După ce titlul va fi adjudecat de Liverpool, este de așteptat ca Jurgen Klopp să înceapă să facă mai multe schimbări. Corespondentul pe FC Liverpool al celor de la The Athletic, James Pearce, a dezvăluit că 4 jucători vor primi mult mai multe șanse după reluarea sezonului: Harvey Elliott, Neco Williams, Curtis Jones și Naby Keita.
La 17 ani, Harvey Elliott este văzut ca un viitor star în fotbal, fiind cel mai tânăr debutant din istoria Premier League. În acest sezon, el a jucat într-un singur meci din prima ligă, cu Sheffield United. Neco Williams are 19 ani, joacă pe postul de fundaș dreapta și nu a prins vreun minut în Premier League până acum. Curtis Jones este un produs al clubului și a marcat un gol superb în Cupa Angliei cu Everton.
Naby Keita a fost transferat în 2018 de Liverpool de la Leipzig însă nu a reușit să se impună din cauza accidentărilor dese iar finalul de sezon este o șansă pentru a arăta că poate fi om de bază în sezonul următor.
De asemenea, Liverpool ar urma să se bazeze în sezonul următor pe 2 jucători pe care nu i-a avut la dispoziție Jurgen Klopp în actuala stagiune. Marko Grujic, cel care a fost împrumutat la Hertha Berlin, și Harry Wilson, împrumutat la Bournemouth. Cei doi urmau să fie vânduți de Liverpool însă pandemia de coronavirus a schimbat planurile iar cei de la Liverpool nu consideră că va putea încasa suma dorită în schimbul lor.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25